tisdag 18 maj 2010

Bloggar i kapp helgen som gått.

Ja helgen som var bestod ju mestadels av arbete. Men mitt arbete betyder ju inte slit ihjäl dig ;) På lördagen bestod mitt arbete av en heldags utflykt med denna fantastiska buss. "En buss för alla" som den heter. Avresan gick ca kl 9 via Eksjö.
Vidare till Loftahammar, färden gick dit utmed Sjön Åsunden och Gamleby. Den vägen är otroligt vacker.

Bussen är fullt tillgänglig. Som ni ser finns en hiss så man får in resande som sitter kvar i sin rullstol eller permobil. Väl inne i bussen är ena sidan gjord för att dom kan spännas fast säkert och färdas sittande kvar i "rullarna".

När man sedan behöver,finns det taklyft och travers som löper utmed hela bussen. Den tar man från rullstolen vidare in till en väl rymlig toalett om det behävs ett sådant besök. Helt otroligt att se denna genomtänkta buss. Och Bert som chaffisen och reseledaren heter gör resan till ett rent nöje. Sådan service får man sällan skåda.
Hamnen i Loftahammar, denna gigantiska båt skulle man kunna anpassa så man kommer in med en Permo,haha. Vilken jättebåt. Hmmm vad kan den kosta?


Solen strålade från en klarblå himmel och utsikten över skärgården är ljuvlig.Lunchen serverades på Tättö Camping, en härlig utsikt från restaurangen.


Igår var det måndag. Jag jobbade ett par timmar sedan blev det hemgång. Då lade jag i turbo växeln och började baka.
Sven-Oskar Fisen Jönsson låg på hallgolvet och drömde nog om en alldeles egen ryggsäck.
Resultatet blev som förväntat,kanonbra. Brownies med ett täcke av vit choklad och hasselnöt. + En annan långpannekaka med kokt potatis som ingrediens bl a.Där ett täcke av mörk choklad och toppat med stänk av vit choklad. Blev också en colapaj,men den finns ingen bild på. Recepten är hittade på www.receptcentralen.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)