onsdag 26 maj 2010

En lång,lång dag.

En jobbdag med guldkant. Heldag på a6,inte fel alls. Älskar mitt arbete;)

Amanda har rodret hemma idag då det är studiedag och fritids är stängt. Men det fixar hon galant . Och hon får ju betalt dessutom.

Väl hemma var det dax för årets första tur med gräsklipparen. Amanda hade paxat första klippningen. Dom ska turas om hela sommaren Emelie och hon för dom vill tjäna pengar. Och jaa idag har Amanda tjänat en bra slant. På kvällen var Rolf och jag med en av hästarna till Vaggeryd på vetrinärs kliniken för röntgen och böjprov. Då hade Amanda åter kollen på Pontus och även Jesper och Thommy. Dom behöver ingen barnvakt men någon måste ha chefs jobbet. emelie och hennes Izaak var också här hemma,men det var Amanda som hade boss jobbet.

Så idag har min underbara Amanda tjänat ihop hela 300 kr. (Hon hann t o m hjälpa Pontus att städa hans rum.) Och det kommer ju väl till pass när hon ska schoppa loss i Stockholm i Juli.

Den pluttan är verkligen hurtig med att hjälpa till,hon älskar att laga mat och städar jättduktigt. Noga som bara den. Och har bra hand med småbarn,när Liam är här hjälper hon till med att både byta pch natta( helt frivilligt). Hon tycker det är jätteroligt.

A det var min dag. hunnit med mycket. Städade av övriga huset snabbt när jag kom hem från stallet. Gött nu ska jag nana kudde. Men först sätta in Amandas lön på hennes sparande ,haha.

Sova och längta till imorn då vi tar steg 2 i rätt riktning. Spännande !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)