onsdag 5 maj 2010

Halva veckan har gått...

Varit ytterligare en slö dag. Jobbat ett par timmar. Extra pass för en höna i hönsgården är halt. Den enes död den andres bröd heter det ju. Så sorry Sara du blir utan bröd nästa månad.

Susade hem och försökte få lite sol,men ack den försvann direkt när den fick syn på mig. Huvudvärk som inte vill ge sig, och inte rätt piller hemma ändå så blev en lur på soffan i hopp om att det skulle ge sig.

Pontus kom hem och gjorde mig sällskap i soffan,vilket sällskap jag nu var i drömmarnas land. Amanda virvlade in med sin vanliga energi,hon vill göra hemmagjord pizza idag till mat. Klart hon fick det,hon gör ju så god pizza.

Rolf kom hem en sväng och hann äta och dricka kaffe innan hästarna kallade. Jag slängde iväg Pontus till Nying där det skulle grillas korv ikväll. Kul dom har det där kidsen.

Fick nya grubblerier i hjärnan uppe på dom andra som gnager. Tar en dag i taget,vågar inte längta och hoppas på något just nu. Man skickar ut en liten vink om en sak,väntar ett tag så gör man ett nytt försök. Och effekten blir den totalt motsatta. Då ska jag bara tala om att jag ger fullständigt faan i den saken . Duger det inte så kan det vara, jag har lärt mig dom sista åren av en kompis att krusa är det sista man ska göra. ( tack Cidde) Så det ska jag inte falla tillbaka på,det har jag gjort tillräckligt. Och tyvärr får jag väl säga i detta läget så har jag ju mitt extra sinne (6e sinne) som registrerar mer än vad som ibland är bra. Jag vet för det mesta hur vissa saker kommer sluta innan det ens är halv vägs. Så ibland undrar jag varför jag ens frågar när jag egentligen redan vet svaret.

Aja inte alla dagar som Minfulnes fungerar som ni märker. Men imorn är en ny dag och jag har beställt sol. Får se vad som händer, tjöta bort ett par timmar med någon rolig kanske. Definitivt ta dagen som den kommer. Yes så får det bli.

Tur man vet att man duger inte alltid man märker det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)