lördag 8 maj 2010

Nu myser vi järnet.

Jobbet avklarat , gick komma upp idag också. Men vill ha sovmorgon snart,utan någon att väcka ,bara sig själv att tänka på. Men hmmm nä finns inte på denna planeten.

Rolf gick upp samtidigt med mig,åkte till stallet för att ta ut hästar och mocka. Lastade Fore Candy och stannade sedan till här hemma för att få med Emelie till travbanan i Hjältevad. Hon är med och putsar och selar, duktiga tjejen. Dom hade även hand om korv fixandet där idag. Var dock bara 3 hästar på plats . Regnade ju och då är det inte många som vill träna,hmmm hur får man hästen startklar då?

Aja gick åt lite korv ändå ;)

Amanda och jag for till Eksjö för att handla när jag kom hem. Väl hemma hade Emelie redan kommit hem,Rolf kom strax efter. Amanda bestämde dagens mat och tillagade den också. Favoriten Taco´s blev det idag. Vi fick sitta vid v75 medans hon fixade i köket. Hon hade dukat och gjort fint och det smakade supergott såklart.

Nu sitter vi åter i soffan och jag tänker slöa resten av dagen.

Ikväll blir det farsen "virus i bataljonen" på kanal 4. Det var den jag och barnen var i Göteborg o kollade på innan jul. Ska bli kul att se den igen ;)

Slut i rutan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)