måndag 3 maj 2010

Tänk att gå ut på verandan en solig sommarmorgon. Sätta sig med en kopp kaffe och njuta av denna bedårande utsikt. Det är en av mina framtids drömmar. En mysig vinterbonad stuga i Norge.


För så är det ju, drömmar måste man ha,vad vore livet annars om vi inte hade en vission om hur vi vill att framtiden ska se ut.Sitter på jobbbet och tittar på tv,n för ovanlighetens skull. Var nyss "bonde söker fru". Där var en av bönderna som bodde med en sådan vacker utsikt från sin gård. Så underbart att leva så mitt i ett sådant vackert landskap.
Tv,n är ju för övrigt inte min grej, verkligen inte ofta som jag sitter och tittar. Gillar att ha mega filmrace med massa godis och mys men tittar inte på vanlig tv mer än på helgerna. Kanske någon enstaka gång att man hamnar vid nyheter eller så.
Ska försök skärpa mig och faktiskt sitta ner en liten stund varje kväll. För jag skulle behöva den pausen per dag.Men aja nu stänger jag av tv,n här på jobbet för idag i alla fall.
Jobbet ja ,här är jag nu för ett nattpass. Hemma är barnen med min underbara älskling. Visst är det typiskt, när det äntligen blir vår "sambo" vecka så sover jag på jobbet 2 nätter. Idag har vi fått typ 1 timma ihop,sedan blev det stalltime för rolf. Hästar som skulle tränas & åka och sko någon annans häst. Imorn blir det inte många minuter heller,då ska han på travmöte på Nyvalla. Och onsdag jobbar jag natt igen. Haha våra små micro träffar rusar förbi med ljusets hastighet. Men vi överlever nog , får hoppas vi kan bo ihop någon gång i framtiden. När , var och om får ödet utvisa.
Denna måndag försvann i ett nafs. Tog lite sovmorgon. Körde bort Pontus till skolan,hann sedan slänga upp några tapetstumpar hemma innan det var dax för ett par timmars jobb på förmiddagen. Nää köket är fortfarande inte klart. Har kört jättefast pga att köksfläkten är flera veckor försenad från butiken. Så länge inte den kommer kan jag inte mäta ut glaset och därmed inte heller sätta upp dom sista tapeterna.Grrr... Hämtade Pontus på skolan ,for till stallet och hämtade sten till mitt trädgårds projekt. Många rundor blir det innan det är klart men skam den som ger sig.
Åter dax för bilfärd och hämta Amanda i stan. For med henne till kusinen Hanna som fick tjäna en slant på att klippa Amanda. Hon är jätteduktigt på det lilla Hanna hihi (17 år). Väl hemma igen skruvade jag upp lampor och krokar till blom amplarna i köks fönstret. Fick upp gardiner ,inga roliga dock så ska köpa något nytt snart. Blev fint som snus;) Pussade lite på rolf innan han pyste till stallet.
Nu sänker sig mörkret över lilla Anneberg ,så får snart bli dax att krypa isäng. Bra att somna hyfsat tidigt för då känns det ju som om tiden går fortare tills man får åka hem ;)
Bye så länge ,får se vad morgondagen har för överraskningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)