tisdag 29 juni 2010

Älskar detta vädret.

Började dagen med att sola 2 timmar på min underbara vän studsmattan. Vad vore en sommar utan den att sola på. Den bästa solsäng jag ägt någonsin.

Varit en sväng till stor staden Aneby. Där blev det ett bankärende, sedan tog Amanda ,Pontus och jag en fika på Thimons.Dagarna rusar som tåget även om man är ledig. Ska strax fara till Nässjö där Pontus har sin simskolan. Amanda och jag tar en rek runda i någon affär under tiden.

Tror allt inför Norge resan är inhandlat snart. Blir enkelt att packa till Pontus, igår köpte jag massa nya kläder till honom. Hehe klippa bort lapparna bara sedan packa ner ;)

Har funderat på om den ventrolaterala preoptiska arean i min kropp verkligen fungerar som den ska. Haha kroppen producerar kanske för lite histamin. Jag är sömnig dygnet runt ;)

Har tagit några bilder i trädgården ,men hinner inte lägga in dom nu. Det är så vackert med alla blommor . Jag säger som Jacques Cousteau skulle sagt om han levde "Il faut aller voir" (man måste ut och se det) Han sa det förvisso om sina studier i havets djup,men det stämmer ju även ovanpå land. När något är så vackert att man måste se det för att förstå.

Hej hopp ,brum,brum till simskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)