måndag 14 juni 2010

Fotbolls VM-Blogg

Kunde detta ha varit,men jag hänger faktiskt inte med alls där. Kan inte säga att jag är ointresserad men blir bara inte av att man sätter sig o kollar. Men ni som är intresserade kan ju kolla in http://www.fotbollskanalen.se/ . Där kan ni läsa allt ni behöver veta om pågående VM.


Idag gick tiden hyfsat fort på jobbet. Det är ju skönt för hur det än är vill man ju alltid hem. Men jag trivs ju som sagt väldigt bra på mitt jobb. Inte alla som gör det. Lite kul att jag hade en läsare som uppmärksammade det och tyckte jag skulle höra av mig;) Haha, säger som jag sagt tidigare, en del är inte gjorda att vara arbetslösa. En del lyckas helt enkelt inte att vara arbetslösa.

Väl hemma blev det till att sätta sig och ringa runt lite. Bl.a till försäkrings bolaget för min Villa Försäkring. Jag har bolaget Tre Kronor. Anledningen till att jag ringde dom är att min Kombi-Panna har bestämt sig för att gå sönder. Tålde inte Åsk-smällen för 2 veckor sedan. Surt sa Räven. Men eftersom jag har en särbo med kunskap och handlingskraft utöver det normala, verkar det som jag ska kunna fixa felet ganska smärtfritt. Och försäkringen har jag ingen större nytta av eftersom pannan var 2 år för gammal för deras tycke. Jag litar helt på min skatt, han pratar med Elektriker och Rörmokare så ordnar sig allt. Så jag är inte det minsta orolig. Kostar väl en slant eller två,men har ju lite intäckter på ingång så det kommer klara sig galant. Annars får jag väl plocka lite ur madrasserna ;)

Blev efter en stund dax att fara till Nässjö där Pontus skulle gå sin första lektion på Sommarlovets Simskolan. Jättekul att han fick komma med fast jag var tvungen att trixa med tiderna. Inte lätt när man inte har samma jobbtider från dag till dag. Men dom var så tillmötesgående och trevliga dom som höll i det. Så det var inga problem alls.

På vägen hem stannade vi och handlade i Solbergas lilla Lanthandel, Larssons Närköp. En mycket populär affär. Folk åker från när och fjärran för att handla i denna gemytliga butik. Vi som bor i Anneberg åker förbi butiken i detta samhället för att handla hos farbror Larsson. Hittade lite av varje, bl a snabba färdig pizzor att grädda i ugnen när vi kom hem. Klockan hade hunnit ticka på rätt snabbt. Då kändes det befogat med snabb mat. Blir nog tyvärr en vecka i smidighetens tecken. För min kalender är tämligen fullklottrad. Men fredag ,lördag och söndag saktar vi ner tempot lite och gör roliga nyttosaker. Vill hinna med trädgården lite i helgen. Har ett litet projekt jag vill ha genomfört.
Och så blir det lite snabbjobb på travbanan på lördag som vanligt förstås.

Just nu när jag sitter här och skriver håller min dotter Amanda på som bäst med sin dagliga träning. Hon hoppade nyss av sin motions cykel, och nu ligger hon på rygg på golvet och cyklar med benen i luften. Duktig tjej ;)

Själv ska jag gå in på Volvos banksida och göra om mitt volvokort till Visa-Kort.

Ha dé.

Skrattar bäst som skrattar sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)