torsdag 10 juni 2010

Längtar till helgen.

Äntligen snart helg. Haha och jaa, jag sitter just nu på mitt enda jobbpass för denna veckan. Gött värre.
Imorn har jag fått ledigt för att gå på skolavslutning, är ju sådant vi goa föräldrar gör för våra barn. Inte för att man tycker det är roligt att höra rektorns tråkiga tal. Utan för att se stoltheten lysa i barnens ögon när dom vet att man är där.

Jag får alltid ståpäls på armarna av barnens ljuvliga körsång. Man ser hur dom tar i för kung och fosterland även om dom inte alltid prickar rätt toner. Är ju så härligt med barnkörer. Lite värre dock med dom stackarna som nästan varje år envisas med sina trumpet solon. Haha, där måste jag erkänna att mina ton-känsliga öron lider en stund. Mm har man sjungit i kör med en superbra körledare blir man känslig för icke rena toner ;)
Ska blir mysigt att sitta där i kyrkan med Rolf bredvid. Han har ju självklart också tagit ledigt för sina barns skull. Den mannen gör mig knäsvag. Hihi, mmm blir röd om kinderna bara jag tänker på honom. Igår tog han en extra sväng förbi vårat för hans Viktoria skulle visa upp sitt coola hår. Hon har satt i fusk-dreds. Så super fint. Hela hans närvaro när han klev in i min hall fick mig att dregla, haha. Har aldrig upplevt så starka känslor i hela mitt 23 åriga liv (hihihi). Jag säger som Olle och Lotta sjunger. " Skål för världens lyckligaste par". Det är vi det.

I helgen blir det megamys på toppnivå. Och hihi massa framtids prat kan jag gissa. Lite brådis med tid för vissa saker om allt ska klaffa. Möten som ska bokas mm. Är väldigt sugen på ytterligare en (investering) som inte är den billigaste. Tål att funderas på. Men högst intressant kan jag säga. Haha ligger snart och räknar i sömnen .

Ska försöka göra hästarnas "pärmar" i helgen som jag velat ta tag i ett bra tag nu. Men det har inte blivit av. Passar på när jag är vid datorn med skrivare in flisby.
Skuttar över till lilla grannen där imorn för en liten tjöt & bag in box stund.

Det var nog allt för idag. Tudilu.

Vi försörjer oss på det vi får,men vi skapar ett liv av det vi ger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)