lördag 26 juni 2010

Midsommar dag i lugnets tecken.

Äldste grabben Robin hade en surprise åt oss igår kväll. Han hade handlat så han kunde göra drinkar. Det var supergott. Melon,citron is sprite och alkohol av valfri sort. Några fick med alkohol några fick utan.

Idag låg vi och sov jättelänge. Liam höll mig vaken mycket inatt med olika mardrömmar och babbel om dom. Så efter att ha varit uppe runt kl 4 och gjort välling åt han för han skulle komma till ro, så somnade jag som en klubbad säl. Märkte knappt när Rolf gick upp tidigt för att åka till Nyvalla för snabbjobb med Chattanooga.


Efter den sena frukosten tog jag med nästan hela gänget med barn till Flisbys fina badplats Kajsa Backe. Där badade vi och njöt flera timmar. Jag fick årets första dopp, och jaaa det var riktigt skönt.

Får ta en dag i veckan till ett stort bullbak. För det kan gå åt en hel del bullar om det blir en fin badsommar;)

Efter ett par timmar dök Robin upp på stranden. Han stod på bryggan och pratade med oss. Hade inga tankar på att bada. Men när han stod där och hängde mot en av bryggans stolpar gav den plötsligt vika. Och PLUMS så åkte han i vattnet med kläder och skor. I fickorna hade han nycklar och mobil, som tur en sådan där modell av mobil som tål vatten. Haha synd jag stod med ryggen åt, för det måste sett väldigt roligt ut.
Rolf kom också dit efter stallet och såsmåningom åkte vi hemmåt. Här har vi nu ätit oss stoppmätta på grillat kött, potatissallad och sallad. Rolf och Robin är och tar in hästarna, då passar jag på att blogga.
Sedan fortsätter vi att mysa järnet här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)