måndag 26 juli 2010

Nu myser vi och låter våra ömma fötter pausa under natten..

...ja fötterna har nog fått en shock av allt traskande i affärer idag. Fick en glad överraskning när vi kom tillbaka till Hotellet. Då plockade Amanda fram en penna hon köpt utan att jag såg det. På asken står det "Speciellt för dig". Och på penna står det "speciell mamma". Och texten "mamma är ett annat ord för kärlek". Så gulligt av henne....under våra timmar av shopping hade vi perfekt väder. Det var mulet. Och vad gör väl det när man ändå joggar sig varm,haha. Man blir ju så mycket tröttare av för varmt solväder;) Och kidsen har ju ingen ro att bara sitta och glo på folk som jag skulle kunnat tänka mig,då behövs ju inte värmen. Annat blir det när Rolf och jag åker om en månad. Då går o går o går vi. Köpenhamns gator studeras in i minsta detalj. Vi sitter och njuter och tar en öl. Pussas och myser. Och går igen. Då blir det inte mycket shopping mest observera och njuta av nuet;)


Men nu är det intensivt,haha. Alla pengar som måste handlas upp;) för oj vad duktigt flickorna har sparat och jobbat hemma för att få ihop till dessa 3 dagar. Superduktiga har dom varit. Pontus shoppade också men han har ingen månads peng att spara av. Utan han får pengar när han behöver. Hmm det tjänar han på,hihi. Han hittade ny skolväska,en jojo och en fin Puma t-shirt. Amanda är smart och handlar på rea ställningarna. Emelie hade redan kollat före på nätet vad hon skulle handla på Blue Fox. Där blev inte notan liten ;) Gothare som hon är.Avståndet mellan Centralstationen och hotell Scandic Anglais där vi bor är perfekt promenad. 1,5 km exakt och det tog ca 20 minuter att gå. Och har man bagage med hjul så är det ju inga problem. Och min lilla rosa resväska jobbar på med alla resor. En riktigt trogen vän som köptes in på Ikea förra November . Detta är nu 7e resan för "lilla väskan".

Som ni ser gick vi förbi Sergels Torg.
Som ni också kan se har vi fönster ut mot Humlegårds gatan. Man skymtar Kungliga biblioteket i all grönskan. Humlegården är en väldigt fin park,mitt i smeten ;)
Rummet var fint iordning bäddat när vi kom. Bra service. Här kan vi nu ligga och päsa i rad framför tv,n. Och godis o läsk är det full-laddat med såklart.


Pontus letade snabbt upp Disney Channel medans flickorna plockade fram våra laps;) Sedan kunde vi blogga för fullt,haha.
Ja som sagt nu sitter vi här och bara njuter. Amanda har precis tagit ett skönt bad. Snart ska Pontus också ta ett bad. Får se om jag tar med mig vinet senare för samma mys. Har ju inget badkar hemma så passar på nu. Sist jag bodde här (i samma rum tom) satt jag i badet ,vinklade tv,n så jag kunde sitta där och kolla elitserie hockey. Haha det var gött.
Återkommer imorn,med bilder från Grönalund.
3 kommentarer:

 1. Hej! Roligt med en ny kommentar på min blogg.
  Hoppas ni har det roligt i huvudstaden och njuter av dagarna där. Ser att du bor i A-g.
  Tänk jag har bott i F-y och gått i sjuan i A-g gamla kyrkskola en gång i tiden.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Låter som ni har riktigt goa dagar tillsammans, härligt hotel och vilken rar present du fick, ha det gott, kram

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)