tisdag 14 september 2010

Kväller och mys med barnen.

Ja nu är jag hemma igen efter en lång dag på sjukan. Tog en riktig lång-lur med John Blund. Och när jag vaknade önskade jag dom hade ställ mig på uppvak i en städskrubb. Då kanske man hade fått vakna lugnt och skönt. Nu hade dom tydligen tagit 6 vuxna och typ 4 små barn på uppvak samtidigt. Vi vuxna låg och bet ihop med vårat ont medans barnen vaknade upp gallskrikande och panikslagna.

Jag brukar aldrig ha problem med gapande barn ,men idag var det inga ljuva toner . I det smärtande virriga tillståndet man vaknar i blev det aningen för mycket för mina annars härdade öron. Nästa gång (för det blir nog en fortsättning) ska jag be dom trycka i örontussar på mig innan jag vaknar. Samtidigt tyckte jag själklart väldigt synd om dom små liven.

Konicieringen gick jättebra,nu återstår såklart provsvar. Men någon Endometrioz hittades inte. Jättebra förstås men smärtan kvarstår dock. Alltså blir det en fortsättning med att leta upp varifrån smärtan kommer.Men nu ska här gnällas jäklar i havet för nu har jag frikort i 11 månader. Ska springa hos doktorn som aldrig förr.

Imorn ska jag mysa järnet med era bloggar. Längtar redan;)

Nu ska jag tända ljus vid tv,n och svulla digestiv-nougatkaka o glass med barnen.

4 kommentarer:

 1. Ordnar det sig inte så kan jag ta ett snack med min finska arseldoktor ;-) KRAM

  SvaraRadera
 2. Skönt att det var gjort. Hoppas glassen smakar bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad gott det lät, det är du värd!

  SvaraRadera
 4. massa varma kryapådig kramar!!! hoppas ni hittar något snart, vet hur det är att leva med smärta.. kram

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)