lördag 25 september 2010

Ljummet i luften men mulet.

Välkommen nya följare Bakformen &     http://gulligamelinasmamma.blogg.se/ .
Jaha då sitter jag på jobbet då. Hade kameran med mig i högsta hugg under färden hit. Men dök inte upp något att föreviga.


I eftermiddag tror jag vi ska åka till min älskade Svärmor. Hon fyller år idag. Ja hur kan jag säga älskade svärmor tänker en del av er. Men jag kan verkligen säga ÄLSKADE SVÄRMOR.

För Halleluja för denna snälla människa. Och hennes mor ÄLSKADE OLDERMOR är en lika underbar dam hon.Jag har verkligen fått en fullträff med min älskling. Han har en underbart snäll familj. Har vi tur får vi se den lille nyfödde sonen min svägerska trollat fram i veckan. Jaa vi får helt enkelt se hur dagen kommer att se ut.

Igår satt vi en stund och tittade på reprisen av Ullared. Jag säger då det , helt seriöst jag tror minsann det är en uppföljare av  En annan del av Köping.

Dimmigt och mulet väder här idag,men skönt. Det är ju så ljummet fortfarande. Vad har ni för väder idag?Lite nytta att göra sedan kaffedax.

6 kommentarer:

 1. Ha,ha jag tänkte samma sak om Ullared ;-) Åh va avis jag blir på bebismys. Ha en riktigt skön lördag, kram. Nilla

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra att du har en skön familj som du kan älska!
  Nyfödda bebisar är så underbara!
  Har en fin lördag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Hej och tjohej tillbaka =) Låter som om du kommer att får en härlig helg. Grått och mulet men ganska varmt i Helsingborg idag.
  Ang din kommentar så kan jag tyvärr inte sortera bort den där människan som gör mig på dåligt humör för det är min sk chef;) Men jag gör så gott jag kan för att hålla henne på avstånd

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med en älskad svärmor......jag hade en sådan jag med.....men hon är borta sedan precis 1 år. Hon blev 93 år och vi hade alltid fantastiskt kul ihop, en tant med humor!
  Ha en riktigt härlig lördag och krama på bebisen lite från mig också!
  Kram till dig med

  SvaraRadera
 5. ha ha jag håller med dig om Ullareds programmet. Ha en fin dag och gratta svärmor...
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Såg på en film om Glada Hudik häromdagen och där var det en tjej som inte ville kalla sin svärmor för svärmor. Hon kallade henne kärmor. Det tyckte jag var gulligt.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)