onsdag 29 september 2010

Tema "beställning"

Igårkväll när jag lade mig sent på jobbet såg himlen ut så här.

Och för en Foto intresserad galning började morgonen superbra. På vägen hem från jobbet idag fångade jag denna sötnos i kameran.

Där satt denna vackra räv som på "beställning"
                                                     http://onsdagstema.blogspot.com/

Inga höjdarbilder,men jag lär mig väl så småningom. Ikväll börjar ju min fotokurs. Ska bli jättekul!
Nu sitter jag här med frukost och kaffe.Sedan väntar svamskogen på mig även denna dag. Gäller att passa på att vara ute så länge vädret tillåter. Idag har dom lovat sol. Får väl se om dom vet vad dom talar om.

12 kommentarer:

 1. Tycker bilderna var jättefina! Vad kul det låter med fotokurs, det skulle jag också vilja gå på...Ha en fin dag i solskenet!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. å vilka söta foton på mickel-räv.... beställer en hit till mig med, så jag får provfota min första räv!
  Snyggt... å du, lycka till med kursen!

  SvaraRadera
 3. Jaa jag har kört förbi denna räv så många gånger utan att kameran varit med. Men nu ligger den troget bredvid så fort jag är ute med bilen. vill inte missa något.

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Riktigt proffsiga. ha en bra dag. Kram.

  SvaraRadera
 5. Där fick du räven på bild, den är ursöt, verkligen! Och ser fin och frisk ut.
  Så mycket trattisar du hittat......
  Vill du också bo i Norge, det vill ju jag också, det måste, utan konkurrens, vara världens vackraste land! Älskar Norge.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad kul med fotokurs - hoppas att Mickel förstår att sitta still när du utbildat dig också! Han verkar väldigt orädd!

  Och ett litet tips - lägg din "Free background"-gadget längst ner i layouten, i den gadget som går över HELA bloggsidan, så slipper du att loggan krockar med inläggsrubriken!

  SvaraRadera
 7. Ljuvliga foton av räven, skabbfri o vacker.

  SvaraRadera
 8. Man lär sig efter hand med de olika inställningarna, men visst är det bara att öva och öva hela tiden.. massor av mina bilder blir bara shit, men ibland så.. bra med digitala så man kan ta många och kasta de man inte är nöjd med.. Fotokurs borde man verkligen gå på.. lycka till. Mickel Räv som fotoobjekt är minsann inte var dag man träffar på.. så fina bilder på räven:)

  SvaraRadera
 9. Fina foton på Mickel Räv !
  Här har det beställts fotoböcker så nu ska man förhoppningsvis lära sig lite mer om manuella inställningar o slippa förlita sig på automatiken ;-)

  SvaraRadera
 10. Ljuvliga bilder på Mickelräv. Ibland skulle jag vilja att man kunde "knäppa kort" med ögonen. Dvs en liten kabel till kameran och så ser jag något och behöver inte trassla fram den eller hinna fokusera...utan bara så där blinka till. Det vore väl möjligt ?!?? ;-)

  SvaraRadera
 11. En beställning vi är många som skulle vilja uppleva - finfina bilder!

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)