onsdag 20 oktober 2010

Här och Nu.

Är den tanken jag har i huvudet. Sovit superskönt i min härliga säng. Den är bara 140 .Smart köp när man gillar att ligga nära. Och dubbeltäcke ska det vara. Känns som en evighet sedan vi sov där sist. Hann aldrig flytta den,så den har stått och väntat på oss.

Har varit en runda i stallet nu på morgonen,där var det otåliga fyrbenta som vill ha frukost och sedan komma ut. Jag mockade och fodrade medan älsklingen körde vår lilla Amber. Sedan blev det stopp. Punka på sulkyn satte punkt för resterande körning. Det får lagas och sedan köras mer imorn.

Nu är vi i Flisby och fixar lite småplock. Hemma ska jag packa åt min grabb,han ska med mormor och morfar till deras stuga imorgonbitti. Sedan är dom där till Söndag. Jag har jobbhelg och då ska han vara med dom. Det gillar han vara med och bli lite lagom bortskämd.

Fotokursen är inställd ikväll men det är ju bra. Då kanske jag hinner få ordning hemma till helgen. Då har jag ingen lust att fara runt och städa. En runda till soptippen och en runda med massa kläder till en jobbarkompis sedan är det inte mycket kvar.

Har packat ner alla mina loppisgrejer riktigt ordentligt och prydligt. I Eksjö har handbollsklubben megaloppis sista helgen varje månad. Då har dom bord man får hyra i en stor hall. Där kommer jättemycket folk ,så jag tänkte kasa dit några gånger. Det dyker nog upp något mer här också i loppisväg vad det lider.

Nu ska jag gå och stjäla en puss.
Återkommer senare med lite fotoutmaningar i andra bloggen.

1 kommentar:

  1. Åh hoppas pussen var mysig och fin. Tänk vad mysigt att sova i en 140 säng med dubbeltäcke. :-)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)