lördag 16 oktober 2010

Loftsäng inköpt..

.. Amanda står i detta nu och tvättar med målartvätt på en loftsäng jag varit och köpt begagnad åt henne. Hennes rum här är så dumt och litet så det är skitsvårt att möblera. Loftsäng blir nog det bästa. Var inte riktigt som hon ville ha ,men nu målar vi den svart så får vi se vad vi ska göra sedan.
Hon ville inte ha den träfärgad iaf. Lite gardinfix och styling så ska nog rummet bli nice trots allt;)

Här skiner solen från en blå himmel med lite tunna slöjor av moln. Natten har varit kall och hela landskapet var täckt av tjock frost imorse. Hade tänkt hinna ut och fota lite frostiga blommor imorse,men tiden sprang iväg. Och vi hade en trevlig dam på besök här redan kl 10 från socialen. Hon var här med lite papper som skulle skrivas och ville se hur vi bor nu när vi flyttat. Man är ju noga kontrollerad när man har fosterbarn. Och det är bra tycker jag.

Resten av dagen finns det inget planerat,förutom för älsklingen som har 2 hästar som ska tränas. Men det hör ju till daglig rutin;)
Efter maten blir det väl till att slipa sängen och börja med grundfärgen. Min Amanda har inte tålamod att vänta inte. Sängen ska bli klar så fort det bara går. Bra det;)

Älsklingen har Vildsvin i ugnen nu, ska bli mumma;)

Kommer bild senare på hans duktiga son som kom hem med jakt-trofeér från sin jaktresa i Polen. Han går ju Jakt & Viltvårdsgymnasiet i Ljungby. Dom var på jaktresa förra veckan och hade älgjaktsvecka nu i veckan. Han skjöt 2 Kronhjortar, 2 Kronhindar , 3 Rådjurskid, 1 Bock & 1 Räv i Polen. Och denna veckan har han skjutit 1 vildsvin. Någon älg blev det inte men jösses han får MVG av mig iaf ;) Synd att inte köttet fick landa i vår frys.

Nu slöa i soffan i väntan på att maten blir klar.

2 kommentarer:

 1. Här finns jägare i vår familj också, min man är ute i skogarna och jagar älg just nu faktiskt! :)

  De syltade kantarellerna som jag gjorde har jag inte provsmakat ännu, för jag har tänkt bjuda på dem om vi har gäster nångång ;)

  Men om du mailar mig kan du få receptet, annars finns det gott om recept om du söker på nätet.

  Ha en jättefin helg!
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 2. Vildsvin är såå himla gott :)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)