torsdag 25 november 2010

Javisst!!!

Jag får massor gjort här,men hjälp jag hinner ju inte blogga,haha. Idag har jag först jobbat och där gick tiden super dunder fort. Förbi fritids och hämta Pontus. Älsklingen kom sedan förbi här med traktorn och han och Pontus for iväg för att ploga bort all snö från travbanan. Pontus tycker det är jättekul att åka traktor.Och jag hastade runt och gjorde stallet under tiden.

Idag var tiden knapp efttersom vi sedan fördrivit tiden med PaketAuktion i Missionskyrkan i Flisby. Där håller Scoutkåren denna livliga sammankomst varje år i jultider. Alla barnen är som galningar. Dom ropar in paket för massa pengar som dom inte har en aning om vad det är i. Där är även fina lotterier. Jag vann en fin ljusstake till värmeljus med en liten söt tomte;)

Så ni förstår att tiden försvunnit för mig idag. Nu måste jag hinna måla dom 2 stolarna en sista gång,sedan är 4 stolar klara och bordet . Ska bli såååå kul att lägga på de nya dynorna;) Gardinen har också kommit upp ,men helt ärligt jag orkar inte fota det nu. Får helt enkelt vänta tills söndag skulle jag tro. Det kan bli tunnt med bloggande tills dess. Vi får se.

För vet ni vad jag ska göra hela dagen på lördag?

Joooo jag ska gå på kurs. Och inte vilken kurs som helst utan kurs i hur man gör Granbockar. Det ska verkligen bli superkul. Ska försöka komma ihåg kameran så ni kan följa mig i arbetet.

 Mamma skulle också varit med men stackarn blir inte opererad före måndag nästa vecka. Benet ser ut som Bejrut under stödgipset. Värsta jävla infektionen. Hoppas dom vet vad dom gör där inne. Tror faan inte det.

Nu får ni ha det bra i vårt avlånga land.

Här har vi nu ca 40-50 cm snö och 8 minusgrader. Vad har ni för väder?

P.S Imorn kväll startar en häst i vårat stall sitt första lopp. På Kalmartravet Lopp 9 ,häst nr 3. Jag har tippat på henne såklart. Men det kan gå precis hur som helst;)  D.S

1 kommentar:

  1. Då har vi klarat oss bättre, ca 15 centimeter gissar jag. Men det är så vackert! Oj den kursen hade jag också velat gå på, har alltid tyckt det är så fint med granbockar! Hoppas på rapport sen! Trevlig fredag.
    Kram Pia

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)