tisdag 23 november 2010

Lycka är...

En skön stund med shopping. Jag trotsade vädret imorse med att åka till stan. Det gick sannerligen inte fort. Emelie och jag hade först ett möte att ta oss igenom. Sedan blev det tid över innan hennes skola började ,så varför inte en fika på ett av stans populära fik.
När jag väl kört henne till skolan började det roliga. Jag susade till Hemtex och köpte gardinerna till köket som jag sett i reklambladet. Skulle haft stolsdynor i samma tryck men dom var redan slut så det fick bli enfärgade. Hehe hur kul som helst. Hur kommer det sig att man känner sig lycklig av shopping?  Inte varje år jag målar om köksbord och stolar och sedan köper helt nytt till advent. Men nu var det dax ;)

Har 2 stolar kvar att slipa och måla sedan ska ni få se resultatet. Jag blev jättenöjd med bordet.

Råkade hoppa ner världens sötaste flicknalle i kassen från Hemtex. Näää hon var inte direkt gratis,men hon var bara underbar där hon satt i skyltfönstret med sina skridskor. Henne ska ni få se imorn när fönstret blir färdig pyntat.

Nu lite matlagning sedan jobba kväll/natt. Där ska jag ta mig tid att läsa ikapp hos er.

2 kommentarer:

  1. Jag undrar när min pyntenergi kommer? Låter så härligt...

    SvaraRadera
  2. Visst är det upplyftande med shopping ;) Här hemma ska jag försöka få till lite pyntning i eftermiddag. Om bara huvudvärken försvinner :(

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)