lördag 20 november 2010

Plötsligt händer det!


Jaa det är inte ofta man träffar människor som bara känns såå bra. Men idag har det hänt,här på bilden sitter singelmamman och jag i lobbyn här på Hotell Scandic Anglais. Vi hade en jättetrevlig stund. Tiden gick för fort ;) Ja ni kanske ser att jag jobbar,haha. PäronMER en lördagskväll. Detta var en ny upplevelse att äntligen träffa någon från bloggvälden. Något jag absolut gärna vill uppleva igen.

Övriga dagen har jag och mina resenärer tillbringat på ett annat Hotell här i den  Kungliga staden.
Närmare bestämt det nybyggda
Courtyard Marriot. Där är det IFA konferens i dagarna 2. Jag och min kollega brukar välja att inte sitta med inne och lyssna. Vi hittar ofta en vrå där vi kan plugga i våra datorer och slå ihjäl tiden på diverse sett. Jag hade med mig min kamera och lallade runt som bäst  med den . Plötsligt blev jag  haffad av en ur IFA sällskapet. Dom har ingen som fotar konferensen! Jag blev tillfrågad om jag kunde fånga denna dag och imorn på bild. Sedan ska dessa bilder in på deras hemsida. Hmmmm ...Gratis! JA haha va fasen jag hade ju ändå lön. Och jag redigerade bilderna  också på betald tid. Så låt gå denna gången då,hehe. En glad amatör som jag;)

Nu har vi ätit en alldeles utsökt kvällsvard;) Hämtade mat från Tacobaren på Kungsgatan. Så sjukt gott!

Sist men inte minst en liten rapport om min lilla mamma. Hon kördes in på Op idag på förmiddagen,fick ryggmärgs bedövning. Men herregud då hittar dom en blåsa på foten och blir oroliga för infektion. Med följd att allt ställs in tills imorgon. Hallå ska det vara så jäkla svårt at laga en bruten fot? Nu fick hon inte komma hem idag heller.

Bortsett från min stackars Mor så har min dag varit jättebra. Massa god mat och trevligt sällskap. Längtar hem jaaaaa men överlever. Den som väntar/längtar till något bra......

3 kommentarer:

  1. Singelmamman är en pärla, vi har träffats flera gånger :-) Njut av din kväll, kram!!

    SvaraRadera
  2. Tack själv vännen! Nästa gång får vi ses utan kantareller. Jag blir ju bortskämd! :-)

    SvaraRadera
  3. Nästa gång blir det helkväll med vin;)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)