lördag 1 januari 2011

Årskrönika 2010!

Januari 2010:
Det blev en hel del arbete eftersom min kära kollega Maia kände för långledigt. Hon slängde sig i en snödriva och bröt benet. Ja en del gör då allt för ledigheten,hehe. Nädå det var jättesynd om henni. Och som alla januarimånader så bantade jag säkert utan resultat. Kastrerade katterna. 3 st är inte precis gratis. Var iväg 4 dagar till Sommarsol i Skåne med jobbet.

Februari 2010:
En go månad, Älsklingen och jag firade 1 år med Hotellweekend. På hotell Lisseberg Heden och så gick vi på Brolles Buddy Hollyshow.
Och sist men inte minst jag blev 37 år.

Mars:
Jojobantar vidare.Pontus hade badkalas för ett glatt gäng vänner i Eksjö badhus.Emelie och jag började på Mindfulness-kurs. En riktig höjdare. Började renoveringen av mitt kök.Min lillasyster fick en son. Jag avslutade månaden med en dunder förkylning.

April:
Och förkylningen håller sig in i denna månaden. Jag och mina barn var på mysshoppingdag i Jönköping. Reste 4 dagar till Stockholm i jobbet.

Maj:
Emelie och jag går kurs på trafikskolan,nu jäklar börjar alvaret med att övningsköra. Jag har Loppis i mitt garage som går jättebra. Älsklingens dotter konfirmeras och underbara gäster ifrån Norge är hos oss 2 nätter. En kanonhelg som blev jättelyckad. Firar hela lillsyrans familj med stort kalas.

Juni:
4 dagar till Sommarsol i Skåne igen med jobbet, Underbart soligt väder. Jag lämnar min bil på reparation under tiden. Min lilla mormor lämnar oss för att resa till morfar i himlen. Amanda sjunger "Himlen är oskyldigt blå" i kyrkan. Så vackert. Barnen börjar sitt sommarlov. Efter 7 veckors försening av köksfläkt kan jag nu beställa hem glaset i rätt mått. Pontus går på simskola.

Juli:
Reser m älsklingen och alla våra barn till Norge för att tälta en vecka.Njuter,njuter,njuter!Emelie får ha sin första FF fest. Den skötte dom exemplariskt och vi körde förbi för att kolla läget en gång och befann oss ett samtal bort.
Reser 4 dagar till Stockholm med mina barn för att ligga på hotell och bara njuta. Shopping och Gröna Lund hann vi med. Supenice!

Augusti:
Köket blir äntligen klart  efter förseningar med glaset. Jag sätter ut mitt hus till försäljning. Stor glädje! Jag köper min underbara systemkamera.  Vi bor i flisby. Jag är akut på sjukan för magen,mm. v 34 reser vi åter till Sommarsol månd-torsd i jobbet.Kommer hem sent för vi blev bortglömda av bussbolaget som skulle hämta oss;) Fred -sönd åker älsklingen och jag till Köpenhamn och firar 1-årig förlovningsdag. Kul vecka - Skön helg.

September: Jag har mitt Loppis öppet några dagar. Plockar ca 50 liter Trattisar. Jag opereras och är hemma en vecka från jobbet.Älsklingen och jag börjar på buggkurs. Jag börjar på fotokurs.

Oktober:
Fotokurs och Buggkurs fortsätter.Jag tar tillbaka min husförsäljning när kontraktet med mäklaren löper ut.Vi flyttar tillbaka till vårt hus i Anneberg för barnens skull. Jag deppar som faan! (fortfarande)

November:
Besiktigar bilen,den gick igenom Jippi! Buggar vidare. Reser 4 dagar till Stockholm i jobbet. Där dejtar jag Singelmamman;) Mamma bryter foten . Jag får därmed gå själv till kursen med att binda Granris- bock.Men den kursen var superkul. Gör även en vacker dörrkrans.

December:
Älsklingen och jag åker till Norrköping på myshelg. Där dansar vi en helkväll på DansbandsKampen i Tv. Kör förbi Violas Romantiska Butik på vägen hem. Hinner med 3 julbord, 3 för mycket. Firar jul med älsklingen och alla barn med hans släktingar i Anderstorp.
Firar Nyår med god mat och glatt sällskap hos grannarna i Flisby.

Har många förväntningar på det nya året. Men 2010 lärde mig att man ska leva en dag i taget. Inte drömma om något eller ta något för givet. Den som lever får se hur nästa årskrönika ser ut.

Önskar er alla en God Fortsättning!

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas du får ett kanonfint år utan besvikelser, bara en massa kul och god hälsa!
    God fortsättning!
    Agneta kram

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)