torsdag 6 januari 2011

Före & Efter (bild 6 av 365)Ja min dotter har en besynnerlig mage;) Hon kan konsten att se smal ut innan maten. Jag är lika rund både före och efter,haha. Hade jag inte vetat att hon blir sådan om magen efter maten (med lite extra putande) så hade jag trott att nästa Jesus var på väg.

Fler bidrag hittar ni här.


5 kommentarer:

 1. Tack för dina snälla kommentarer hos mig, de gör mig jätteglad! Du undrade vad jag har för makroobjektiv... Tamron SP AF DI 90mm 1:2.8 Macro är det objektiv som jag oftast släpar runt på :) Det är köpt för ganska länge sedan så det har säkert kommit massor av nya bra obektiv att välja bland.... Hoppas du hittar något som passar!

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, ha! Inte Jesus kanske men en liten Zlatan;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag blir hemskt avundsjuk på den där förebilden! Här är det put mest hela tiden, mat eller inte! ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för dina gulliga kommentarer hos mej.
  Du undrade var jag bodde. Mellan Stockholm och Norrtälje, så det är inte nästgårds direkt.

  SvaraRadera
 5. *haha* Ja hon ligger nog i lä för min mage just nu i alla fall! ;0) Folk tror jag väntar tvillingar...

  Vad roligt att du ska bygga odlingsbäddar! Välj för allt i världen inte impregnerat virke för risken är att gifterna går ut i jorden. Vi har snickrat ihop av vanligt virke. Vill man att det ska hålla lite bättre så kan man olja in det med linolja först. Vi slog ihop "lådorna", vägde av dem med vattenpass och sedan fyllde jag botten med ett rejält lager med dagstidningar för att förhindra att rotogräs skulle ta sig upp. Till jord köpte vi färdig jord som heter E-jord. Den finns att köpa löst här vi bor. Annars kan du köpa i säck och sedan gödsla upp den med kompost eller brunnen naturgödsel. Har du tillgång till gräsklipp så är det helt otroligt bra att lägga på när sådderna har tittat upp en bit. Det gödslar, håller en jämnare fuktighet och ger ett rikt mikroliv. Det växer så det knakar!

  Lycka till och fråga gärna mer om du undrar över något.

  Kram/ Anna

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)