måndag 3 januari 2011

Utmaning av Ninis!

Oki, jag antar utmaningen jag fått av Ninis.

Dag 01 - Presentera mig själv


Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 04 - Det här åt jag i dag

Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän

Dag 08 - Ett ögonblick

Dag 09 - Min tro

Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 - Mina syskon

Dag 12 - I min handväska

Dag 13 - Den här veckan

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 - Mina drömmar

Dag 16 - Min första kyss

Dag 17 - Mitt favoritminne

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Dag 19 - Detta ångrar jag

Dag 20 - Den här månaden

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dag 22 - Det här upprör mig

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Dag 25 - En första

Dag 26 - Mina rädslor

Dag 27 - Min favoritplats

Dag 28 - Det här saknar jag

Dag 29 - Mina ambitioner

Dag 30 - Ett sista ögonblick 

Nu överlåter jag utmaningen till just dig ,du som läser detta nu ,om du vill ;)


Dag 1 !

Presentaion :
Jag är en vanlig 3 barnsmamma. Mina 2 biologiska döttrar  15 & 18 nu 2011 ,som jag har på heltid och min son som är placerad här på heltid sedan han var 1 år, nu 2011 är han 9 år. Varannan helg har vi också ett helgbarn som fyller 4 år  snart.
Själv är jag ju då snart 38 år. My god!

Jag försöker leva mitt liv och få ihop vardagen så jag hinner träffa min särbo så mycket det bara går. Varannan vecka är en pina och den andra lite bättre;)
Men vem har sagt att livet ska vara enkelt. Jag är ju den sorten som tror på ödet och att allt som händer är meningen. Sedan kan det ju vara tungt att förstå meningen i allt tråkigt som händer. Men tiden får utvisa vad som var menat att bli.

Jag älskar djur och natur. Köpte mig en efterlängtad system kamera förra året och med den glömmer jag nuet. När jag tar den runt halsen och beger mig ut för en fotorunda är mitt fokus genom kameran. Det är en underbar känsla hur tiden försvinner som i ett nafs och man rensar hjärnan på ett sunt sätt när man hänger sig i fotostunden.

Min särbo tränar Travhästar bredvid sitt skogarbete, jag hjälper till så ofta jag bara kan. Vi har en egen plutta nu 2-åring som vi hoppas ska komma ut på banan under året. Hittills har hon rätt inställning och viljan. Hoppas det håller i sig.

Jag jobbar som personlig assistent , och där jag är anställd nu innebär det att jag reser en del under året. Det blir ett skönt avbrott i vardagen att komma bort några dagar. För att återvända hem och se allt från en ny vinkel.

Jag älskar att klura och genomföra små projekt i mitt hus. Hittills under de 2 åren vi bott här har jag renoverat 3 sovrum och köket. Under kommande år står sista sovrummet på tur. Göra om lilla toan till tvättrum och jaaa ritning över gräsmattan på framsidan är klar. Det roligaste blir att göra om altanen i vår. Ser redan inne i huvudet hur det kommer se ut. Där kommer en del av er in i bilden med era underabara tips och ideér. Vad som hinns och finns energi till får tiden  och plånboken utvisa;) Men ideér är det ingen brist på man ska bara få det genomfört.

I huset finns förövrigt 4 katter. Gerbilerna har katterna ätit upp i advent;) kaninen bor i bur ute. I källaren säkert en och annan mus. Och mmm tro det eller ej ( minst ett spöke).

2 kommentarer:

  1. Är ledig den här veckan och har sträckläst lite i din fina blogg. Roligt och intressant att lära känna dig mera. Du verkar ju vara världens mest aktiva tjej å namnet "Livsnjutaren" på din blog är verkligen klockren!!!
    Ha en god fortsättning och njut ävern 2011:-)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tog den :)
    Ser med spänning fram emot att läsa ;)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)