torsdag 20 januari 2011

Utmaning dag 18.

Min favoritFödelsedag.

Jag vet inte om jag kan minnas någon speciell favorit. Alla är den andra lik tror jag. Om jag får välja vill jag fira med lugn och ro. Inget dunderkalas med hela tjocka släkten utan dom närmsta. Det räcker med stort när man fyller jämt. Och jaa dit har jag 2 år kvar så jag klarar mig ett tag till.
Presenter kan jag inte heller komma på någon som har varit bättre än någon annan. Min mor brukar alltid kolla vad man vill ha . Det uppskattar jag för det är bra att få sådant man kanske själv tänkt spara till hellre än att få något man faktiskt kanske inte ens tycker om.

Den bästa presenten överlag jag någonsin fått är inte en födelsedags present. Men det var den present jag fick av barnens far då vi firade 10-årig bröllopsdag. Att äktenskapet sedan inte höll så mycket längre är en annan historia. Men jag fick ett Föl. Ja den underbaraste fölunge i världen. Jag hade honom sedan i ca 4 år och älskade honom som ett barn. Men av tidsbrist och för det är synd om en häst som bara står så sålde jag honom.Jag kunde inte rida honom så ofta pga mina onda leder.Och jag hittade världens bästa tjej som köpte honom .Vi har varit där hos dom och hälsat på och hon har varit hos oss efter det. I den vevan som han såldes blev jag sedan tillsammans med min älskling. Så hästar blev jag ju inte utan ändå.

Sedan är det ju aldrig fel att få små presenter som överraskning eller en och annan ros. Gärna oftare;)

1 kommentar:

  1. Små presenter då och då är allra bäst. :-) Håller med dig!

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)