söndag 20 mars 2011

Dans,blodspill,ambulans och åter dans!

Ojojoj vilken trevlig kväll vi hade igår. Här i byn anordnades det en fest. Där var en kille som spelade dansant covermusik. Mycket bra!
Det började med mingel under tiden som folk trillade in i lokalen. Sedan åt alla sin medhavda mat under babbel och tjo. Efter en stund var det en lokal superrolig tjej som "stå-uppade". Ja jäklar va vi garva;)
Till slut blev det då äntligen dax för dans och älsklingen och jag buggade loss rejält  massor,massor,massor.
Jag höll mig till enbart kranvatten för när jag buggar snurr,snurr,snurr ja då behöver jag ingen snubbeljuice.

Det kom ett gäng som var överförfriskade så det ångade i hela lokalen. De började så småningom också dansa. Alla hade kanonkul och var på bästa humöret. Då händer det som inte ska hända när man har kul. En av tjejerna i sistkommande gäng  halkar och faller handlöst med pannan före i golvet. Blodet sprutar och folk blir allmänt virriga. Någon finner sig och sätter sig för att hålla tryckförband ,älsklingen slänger sig på mobilen och larmar efter Ambulans. Den stunden det tog för den att hitta ut i skogen till oss kändes som en evighet.
Dom kom och fick med sig den stackars skadade till sjukan. Bulan i pannan var som en halv tennisboll under huden och ett stort jack satt mitt på bulan.

Dom som arrangerat festen fann sig kvickt i tumultet och fixade fram kaffe och kaka massa points så alla skulle ställa om fokus på det och trivsel igen.
Killen vågade till slut börja spela igen och då sög jag älsklingen i armen för att bryta isen i folkhavet och dansen var åter igång.

Det var min Lördagkväll, vad hittade du på?

1 kommentar:

  1. Min lördagskväll var mindre dramatisk, middag och tv med man och svägerska - hur kul kan det bli...???!!
    Ni hade kul och dramatik, hoppas flickan mår bra idag.
    Snubbeljuice, det var ett kul namn!
    Agnetakram

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)