fredag 1 april 2011

Dagdrömmar (foto nr 91 av 365) Trädgårds -Skiss

Med risk för att bli tjatig så vet ni ju redan att mina tankar är i jorden just nu. Ute i min trädgård där jag bara vill komma igång. Eftersom jag får tid över på mitt arbete tog jag med sonens färgpennor och papper idag. Jag har redan visat er en skiss över hur det ska se ut. Men nu gjorde jag en lite finare i mina ögon iaf  ritning idag. Dom båda bågarna som ni ser på bilden har kommit till. Eftersom jag tydligen inte kan handla mat utan att få med något i Fröväg hem så är det lika bra att göra dom.  Där jag har mina Vinbärsbuskar växer det otaligt med Akleja och Primula. Dom kan jag ju passa på att flytta dit tex. Ska täcka runt buskarna i år och lägga flis där. Ska man ha mycket i trädgården måste man försöka förenkla ogräsjagandet också. Annars tar man sig nog vatten över huvudet;)


6 kommentarer:

 1. Tjingeling, tack för att du frågade om Bloggträffen! För det första är jag inte i Swedala då & läste för FÖRTST gången hennes Blogg! Men den var trevlig, så där skall jag in och läsa mer! tack, tack snälla du för att du frågade!
  Ha en bra fredag.Kram från mig.

  SvaraRadera
 2. Ser så spännande ut, ska bli roligt att följa ditt projekt, ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 3. Waow, så fin skiss, man blir så glad! Och sugen på att komma igång nån gång.... var är det där varma vädret??
  Kram H.
  PS Tack för att du är med i utlottninggen, det gör mig glad! Fint du har länkat, tack!

  SvaraRadera
 4. Jättefin skiss! Min ser mer "teknisk" ut, men så är jag ju ingengör också. Ska köpa färgpennor tror jag, det verkar skoj. Nästa steg är att rita en skalenlig skiss på HELA trädgården i Nöbbele. Det du!
  Vi hörs. Kram

  SvaraRadera
 5. Här planeras de och dagdröms...härligt.
  Kramiz Anki

  SvaraRadera
 6. oj, ser ut att bli en härlig trädgård....
  skulle vilja fixa min tomt med, har mycket drömmar och idéer... men ...men...

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)