onsdag 18 maj 2011

Härligt pratig dag!

Oj,oj,oj är helt leabröten (småländska) i munlädret idag.
Började förmiddagen med frukost med en helgo kompis.Trädgård och altankoll ;) Mycket prat och livsfarligt gott hade hon köpt med sig. Färska frallor från kondis och en varsin enormt stor kaka typ mazarin . Men med ett knäckigt täcke över med olika nötter. My god varenda smula åkte ner. Fick bli endast vatten resten av dagen tills nästa härliga kompis dök upp. Mera prat och babbel i mängder.Även hon hade köpt med sig kaka.Trädgård och altankoll igen ;)

Timmarna gick och efterallt prat dök jag ut i trädgården för att få åtminstone lite gjort där idag. Trevliga grannen med dotter och hund kom in för en runda i köksträdgård och altanvisning;)
Jag har bara härliga människor omkring mig.
Tut,tut någon åker förbi och vinkar. Där kom Åsa körandes. På tillbakavägen stannade även hon för visning av köksträdgård och altan.

Så här mycket har jag nog inte babblat på en hel månad.
 Så härligt med trevliga människor som man blir glad av.

Och viktväktarnas vägning???  Jag mitt nöt har glömt skriva ut nytt månadskort från datorn. Och insåg att jag verkligen inte skulle hunnit åka till älsklingens hus för den utskriften. Och ville inte rusa ifrån när jag hade så tevligt besök. Men jag tror faktiskt att det hade visat resultat i rätt riktning ändå. Så jag kämpar på till nästa veckas vägning istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)