måndag 8 augusti 2011

Vegetariska Rullar.

Jag knallade ut och gallrade en omgång till i Rödbetslandet.
De små pluttarna jag tog bort tog jag såklart hand om.

Finhackade (egen odlad) gul lök och rödbetorna.
Kokade matvete och röda linser.

Fräste lök och rödbetshack,
Rörde ner matvete och linser.
Kryddade med  Aromat,Ingefära ,Dragon och Sambal Oelek.


Kokar upp vatten. Doppar ner Rödbetsblasten 1 minut.
Ta upp och låt droppa av.


På med röran och rulla ihop.


Lägg i ugnsform och strö över ost.
Gratinera 15 minuter i 200 grader.

Mums!


2 kommentarer:

  1. Oj! Här får man lära sig. Inte visste jag att man kunde använda blasten från rödbetor. Verkar ju värt att prova. :)

    SvaraRadera
  2. Je det är jättegott, används bla i det Grekiska köket;)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)