måndag 31 oktober 2011

HöstLov.

Oj, pust och stön. Dagen bara susade förbi.
Tog med Amanda och Pontus i bilen på väg till ett kortpass med jobb. Slängde av dom vid köpcentrat a6 medans jag då jobbade. Där lallade dom runt till jag kom tillbaka och hoppade på deras lilla shoppingdag.
Först blev det såklart McDonalds när jag slöt upp,sedan skor. Pontus hade redan hittat skor tidigare för vintern men inte Amanda. Så idag var det hennes tur att inhandla vinterskor.Jag fick visst också med mig ett par hem,hoppsan. Och härligt, någon håller på att bli förnuftig! Hon köpte skor med riktigt ludd i och med rejält mönstrad sula.
 Hmmm har man lyckats trots allt;)

Kläder hade dom redan hunnit kolla på och tack och lov var klara med den biten.
Så det fick bli IKEA. Pontus hoppade in i bollhavet medans Amanda och jag gick den vanliga rundan där inne och hittade det vi var ute efter (och lite till såklart).

Timmen gick och Pontus hämtades. Fick bli fika på deras Café innan vi lastade in alla saker i bilen och rullade den korta biten bort till Ekboms Färghus. Där handlade vi inget men jag ville bara gå in och kolla vad den stenvägg jag vill ha bakom kommande braskamin kunde tänkas kosta.
Öhhh jo tack den kostar pengar. Som hittat eller inte 700 kr kvadraten.
Oki då kan jag åka hem och notera dit den summan till "ska spara ihop till" listan.

Handlade lite på Willys sedan hem.
Nu är vi hemma och jag är helt slut.
Att gå i Köpcenter när det är skollov är verkligen ingen hit.

Nu får det bli en megaslö kväll och inte göra något alls.
Vips där försvann Måndagen.
Förväntans full och hoppfull inför morgondagen.

3 kommentarer:

 1. Ja fy vad trött man blir av att vara på köpturne! Lite roligt men väldigt tröttsamt (:D Konstig att man aldrig blir trött i en handelsträdgård... måste vara allt syre utomhus.. (:D
  Ha ett bra höstlov!

  SvaraRadera
 2. Du har fått gjort en hel del idag verkar det som:) Hoppas nu att din kväll blir så där lugn och megaslö som du ville:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Ja där sa du något Blomkärringen hade inte varit fel. Åhh vad jag längtar efter en ny vår. Och Monne kvällen bled verkligen jätteslö;)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)