lördag 14 juli 2012

Kluven glädje.

V 29 ligger framför oss med dans i Malung. Mina underbara döttrar + pojkvän tar över rodret hemma. Vattna i växthuset mm. Inser att Dansbandsvecka just v 29 är lite dumt. Nu är stockrosor, dagliljor, lavendel mm på väg att slå ut. Jag kommer gråta om det blommat över tills jag är hemma igen. Men ja... Jag ska ändå njuta av veckan ( och längta hem samtidigt). Kram på er .

2 kommentarer:

 1. Ja det är ju tokigt att åka bort när det blommar som mest! (:D Men ni kommer ha så roligt att innan du vet ordet av har dagarna rusat iväg och här har det förmodligen fortsatt att regna hela tiden.... Så inget har förändrats sen du åkte... (:D Vaaaaa, jag pesimist!!!!!! (:D
  Ha det så kul och dansa lite åt mej också!
  Blomkärringen
  PS! Nä, det är allt akleja blad jag fick av dej (:D

  SvaraRadera
 2. Att överhuvudtaget åka bort under värsta växtsäsongen är ganska dumt!
  När vi kom hem efter tio dagar i Jämtland låg ju trädgården ner, trots allt slit med uppbindning, innan vi åkte. Dessutom hade den dyrt inköpta pionen Buckeye Belles enda knopp, slagit ut dagen efter att vi hade åkt och kronbladen ramlade av dagen innan vi kom hem!

  Nu har vi bestämt oss för att hädanefter håller vi oss allt hemma tills i slutet av somrarna, när växterna har lugnat ner sig!

  Ha det så kul i alla fall! :-)

  Kram!

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)