onsdag 3 mars 2010

Aj,Aj,Aj stackars älsklingen.


Gick som vanligt till jobbet,Pontus körde spark. Jag hade skidor till Pontus och Thommy att bära på så var enklare att gå.
Dom skulle köra lilla Vasaloppet på skolan idag.
Idag har vi haft underbar vintersol,som bländat genom rutorna. Härligt att höra ljudet av droppande smältande snö från hustaken.
Fick sms av Rolf framåt förmiddagen, ajsing bajsing han hade skadat sig vid maskinen. In till sjukan i Eksjö och laga fingret som blivit avklippt av en vass plåt. Dom fixerad fingret som visade sig ha en fraktur ,sydde genom nageln för att få fingertoppen att sitta stadigt. Ingen rolig dag för älsklingen.
Men om man ser saken från den positiva sidan ,så var han ju tvungen att komma hit en sväng ikväll . För att få hjälp att duscha;) Är man personlig Assistent så är man. Han behövde inte tjata om hjälp heller,hehe.
Jag har varit väldigt duktig idag. Hunnit promenera hela 3,5 timma. Inte illa för en rullsylta som mig,haha.
Och Pontus har varit en timma på Nying,det tycker han är roligt.
Måste bara berätta snabbt om mitt nya ryck här hemma . Börjar renovera köket nu,ska bli lajbans. Hjärnan bara bubblar av ideer, ska komma ihåg att ta före och efter bilder. Det har jag tyvärr inte på sovrummen som jag gjort.
Nu blir det slappa lite vid facebook,sedan nana sängen.
Får klara mig utan morgonpuss imorn bitti eftersom Rolf då inte jobbar såklart. Han skulle vara hemma från jobbet hela 2 dagar sa han,hmmm.
Ett passande ordspråk idag.
Av skadan blir man vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)