söndag 14 mars 2010

Ont överallt;)

Ohhh my god vad jag har ont i axlarna. Har målat,spacklat, och jobbat med mitt kök hela kvällen.
Tar med mig tapetbit och bryter färg till skåpsstommen på tisdag,då ska jag ändå till stada och lämna litta blod.

Har inte mycket att skriva om. Veckan som gått och helgen har varit underbar. Förvisso jobbat,men all ledig tid har jag fått med min björn. Det är sååå underbart. Min stora tös Emelie har också varit här hemma i helgen,men henne ser man inte mycket av .Hon sitter och softar filmer på sitt rum för det mesta.

Imorn är det ny vecka nya tag. Amanda kommer tillbaka hem efter en helg hos sin pappa. Då är det sång,sång,sång för hela slanten igen. Hon sjunger från den sekund hon vaknar tills hon somnar. Hon sjunger när hon äter och när hon borstar tänderna. Haha,galet men en jäkla tur för oss här att hon kan sjunga i alla fall. Annars hade det varit katastrof att lyssna hela dygnet runt.

Hämtade Pontus hos mor o far tidigare ikväll,han hade haft en kul o mysig helg som vanligt när han är där. Han är där varannan helg då jag jobbar. Skönt att ha den hjälpen.

Nu måste jag nog snart uppsöka sängen ,även att den står tom o kall. Inget kul att sova utan Rolf, men han har sina älskade barn denna veckan. Så från måndag till fredag nu ses vi ca 7 minuter per dag. Det är supertråkigt men får funka tills den dagen vi bor ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)