lördag 13 mars 2010

Solig Lördag.


Vaknade dödstrött,ville ligga kvar med min älskling hela dagen. Men vi kom upp efter lite pusskalas. Åt frukost i röran hemma. Grejer överallt nu när jag renoverar köket;)

Efter frukost fick jag lift till jobbet av Rolf som sedan åkte till stallet för att plocka ut hästarna. Så här sitter jag nu på jobbet och försöker komma på något att skriva om.
Kvällen igår hos mor o far var jättemysig. Pontus fick många paket och var en nöjd kille. Mamma hade dukat fin och pyntat till riktigt kalas,med ballonger och fina servetter mm. Garnerat fatet med den fina gurk krokodilen ni ser här över, coolt;) Bra att jag hade en björn som äter medicin för fingret med mig denna afton. Han fick bli chaffis hem,för jag blev bjuden på vin. Ett glas..två glas...
När vi kom hem hängde det en kasse på dörren med ett paket till Pontus från barnens farfar och hans fru. Underbara människor;) Pontus kommer bli jätteglad när han kommer hem på söndag och ser paketet.
Vi belägrade soffan för tv-tittande, någon mordhistoria. Hmmm ,jag kröp under en filt och somnade med Rolf som kudde. Alltid lika skönt att ligga o sova i soffan när han kollar klart på tv. Jag kan bara inte kolla klart om jag är trött. Spelar ingen roll hur spännande det är på tv,n. Är jag trött så somnar jag.
Nu tror jag minsann jag ska ta en liten kaffestund här. Sitter och njuter av att se solen lysa underbart. Längtar tills man kan lägga sig på barnens studsmatta o ligga o sola i timtal. Det är ju sååå skönt;)
Var skall sleven vara om inte i grytan? (Människan söker sig till det sällskap där hon trivs och känner sig hemma.)