torsdag 8 april 2010


Härlig ledig dag men barnen. Bra arbete man har med lediga dagar mitt i veckan. Och denna veckan har verkligen varit bra att vara ledig mycket eftersom barnen har påsklov.


Vi ställde klockan på 9 idag. Gillar ju sovmorgon i denna stugan. Gjorde oss klara med makeup och klädstirr ;) Sedan styrde vi färden mot Jönköping och A6-köpcenter. Där blev det sko-punkten och barnen köpte sig skor . Jag ska också köpa nya skor,men det gör jag när jag är ensam eller ja Rolf kan ju vara med. Blev en lite runda in på Lindex där flickorna hittade lite underkläder. Jag passade på att gå in på Telenor butiken och sade upp flickornas abonemang,är ju 3 månaders uppsägning så bäst att göra det i tid. Själv förlängde jag mitt och fixade så jag får en ny mobil, Sony Ericsson. Hmmm får lära om ..aja ska nog gå.

På leksaks affären hittade Pontus en låda med Star wars Gubbar som han köpte. Emelie handlade små presenter till sina småsystrar som hon ska hälsa på på Söndag.

Efter ett tag tog vi bilen mot centrum Väst och gick på min favorit Restaurang Liban Deli. Kidsen tyckte maten var kanon så klart.
Flickorna handlade sedan för sina presentkort på B.Young. Dom har väntat på att bli upphandlade sedan jul;)

Nu är vi äntligen hemma igen. Mätta som korvar och nöjda med shopping ett bra tag framöver.

1 kommentar:

  1. jag skulle kunna shoppa varenda dag så det är inte nog för mig ;)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)