söndag 11 april 2010

Polska höjdare omkomna i flygkrasch.

Jösses vilken tragedi, alla i samma plan. Kan tänka mig vilket kaos det råder nu i Polen. Varför sätter man alla höjdare i samma plan? Hoppas andra länder får sig en tankeställare efter detta.

Här har helgen försvunnit i ett nafs. Jobbade heldag igår lördag. Var ute och for Småland runt.

Rolf var på Nyvalla och tränade Fore Candy på banan. Det hade gått jättebra och hästen var till belåtenhet för chefen.
Det hade gjorts ett schema för hur det ska turas om att hålla i fika försäljning på lördagarna, får man ju ställa upp på då. Kan dock bli lite svårt att beräkna hur mycket som ska köpas in från lördag till lördag. För är det som förra sommaren så är det full rulle innan midsommar,sedan tycker vissa att det inte är så noga med regelbunden banträning. Var några gånger vi kom dit och det var helt tomt på folk,tråkigt då kunde man lika gärna tränat hemma. Och alla verkar inte ha vattentäta hästar för var det regnigt så var vi också ensamma,haha. Men Rolf han är en kämpe . Finns inget dålig väder bara dåliga kläder. Och han är skitsöt i sina galonisar;)

Nu sitter jag med mitt kaffe här på jobbet. Tittar ut på det lovade solvädret,hmmm mulet och regnigt. Men vad gör väl det när man ändå jobbar. Bättre solen kommer imorn när jag är ledig.

Ska hem några timmar, hinna äta o mysa. +++++++ en jäkligt kul sak som jag inte vågar berätta förrän det är gjort;) Ska ha premiär med något idag. Längtar sååå,och börjar nog bli lite nervös,haha. Berättar kanske ikväll. Och vem vet en bild kanske,haha.

Den som lever får se.

1 kommentar:

  1. Hoppas d gick bra!! Vill se bildbevis!!!!

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)