torsdag 20 maj 2010

Fullt ös medvetslös...

Ja det är vad som gällt här hemma denna dag. Vaknade utan älsklingen idag. Han hade åkt till jobbet många timmar tidigare. Hmm vet att han åkte för jag fick puss,men nää vaken kan jag inte säga att jag var.

Snoozade väl sådär 100 gånger haha. Till slut tog jag beslutet att skutta upp, då vaknade även lille Liam. Hihi hade jag luggit längre hade han också sovit vidare. Sköning det där. Det gillar jag ,kottar som sover länge ;)

Emelie hade sovmorgon så det passade att Pontus fick sällskap av henne bort till skolan.
Jag satte en sju helsikes fart med att städa. Hela förmiddagen försvann i ett damm-moln.Putsade fönster och byte gardiner i mitt sovrum, fick tom upp mina nya mörkläggnings gardiner. Blev sketa nice. Fick ju 1000 kr av mor o far i julklapp på textilhuset,så köpte 4 mörkläggnings gardiner där när det var rea. Pengarna räckte precis. Så tur det var rea. Bara flickornas kvar att fixa upp. Men dom måste kortas av ,det får bli en dag när jag samlat mer energi. För nu är den slut.

När städningen var klar hängde jag 4 maskiner tvätt som jag malt igenom medans jag fejat. Städade av altanen så nu hänger tvätten därute.

Stekte kyckling filéerna och Ytterfiléerna till den exotiska plankan. Så nu ligger det skivat och klart i frysen. Nu står det en nötpaj och bubblar i ugnen. Allt som går att förbereda är gjort. Sjukt gött.

Pratat och bubblat lite om våra framtida drömmar/planer.

Ska snart åka och jobba natt. Illa när vi äntligen har sambo vecka. Pontus hänger med Rolf till stallet. Sååååå tudilu nu ska här pussas lite en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)