fredag 21 maj 2010

Så kär....

Vatten fyllt Flisby.I ett objekt ;) vill ha,vill ha,vill ha. Måste bita ihop och vänta till på måndag. Då vet vi mer, skulle vara så perfekt. Hoppas ,hoppas Amen.


Denna dagen började ju då på jobbet. Morgonen visslade förbi och vips var Rolf och jag på Willys i Eksjö och handlade.

Tror och hoppas vi fick med allt. Listan jag gjort var ju lagom fullskriven. Så imorn vet jag vad jag ska göra medans Rolf och Emelie är och tränar Fore Candy. Fixa iordning grillbuffén och den exotiska plankan. Ska bli så nice att fixa och trixa.

Efter handlandet övergav jag äslklingen med städ och pill i Flisby för att åka och ta med min kära Farmor på lunch. Vi åkte åter igen till Sandsjöbaden och intog en underbar måltid. Mörad ryggbiff, mums. Skönt att gumman ville följa med även denna gången. Hon behöver komma hemifrån och luftas lite ;)


Det kvava vädret övergick nu i småregn som eskalerade till ösregn.Tur man har bra mönster på däcken. Gillar dock inte fälgarna som sitter på just nu, halvtråkiga aluminium fälgar. Dom fina ligger i garaget ;( till ingen nytta.Ett evigt farande blev det idag, blev lite busig på vägen hem när jag lämnat Farmor, så blev rundan förbi Flisby för att överfalla Darlingen en stund. Man kan liksom inte få nog av den mannen. Hehe han protesterade inte.


Vidare hem och plocka upp Pontus. Under den korta vägen till vårt hus så ökade regnet markant. Var bara hemma en liten kort stund och packade Pontus övernattnings väska. Sedan steppade vi till bilen igen i värsta skuren. Jaa vi kunde väntat ut skuren ,men varför ? Det var ett varmt skönt uppfriskande regn. Härligt!!! Åskan dundrade och blixtarna skar genom himlen. Åååå vad jag njuter av detta mäktiga väder. Tycker det är supermysigt med åskoväder,förutsatt att inget farligt händer såklart.


Tog lillkillen och åkte till staden för att lämna honom hos min mor o far. Fick ett sms från älsklingen, mindre nice. Hela Flisby har blivit översvämmat på en gång. Rolf filmade eländet,ska se om jag kan få in den filmen senare. Rann in i källare men det är nog ingen större fara med det. Men jösses vilken skur . Hagel i stora drivor och vattnet gick en decimeter upp på källarfönstrena. Hans trappa på framsida såg ut som ett vattenfall. Vattnet sköljde runt huset som i en virvel.
Nåja, blir nog kväll här i stugan så småningom ändå;) Nu ska jag surfa lite på en annan sida och drömma mig bort in i framtiden.
Hoppas,hoppas,hoppas kan man ju alltid.Pengar öppnar alla portar utom himmelens.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)