torsdag 27 maj 2010Hihi ,haha ,hoho äntligen tagen på bar gärning. Varje morgon hittar vi här pennor spridda över hela huset. Här har vi nu penn marodören på bild bevis med senast stulna pannan. Amandas katt Svartis är helt galen i pennor. På nätterna hör vi henne klättra i hyllor på bord,ja överallt och snatta alla pennor hon kommer åt. Sedan kan vi plocka upp dom på de mesta konstiga ställen.

Dagen har rusat förbi med ljusets hastighet. Först några timmars jobb med trevlig sightseing runda. På eftermiddagen hade vi halvårs besöket från familjeomsorgen. Ja ni som också är familjehem vet vad det handlar om. Man stämmer av så allt rullar på i korrekt ordning. Vi har väldigt trevliga tjejer som våra kontakt personer. Ja intressanta vinklingar dom kommer med också,haha. Skönt att dom är så nöjda med det jobbet man gör. Men lugn,lugn ,lugn en sak i taget nu. Hihi, älskar känslan av att kunna vara till hjälp. Men liten gräns kanske man ska dra ;) Får se hur framtiden blir så kollar vi igen hur det kan tänkas se ut,haha. Vi är ju trots allt rätt många runt bordet redan när alla är samlade. Men aaa det verkar inte som det gör det till motstånd till ytterligare hjälpinsats.

Vi fick i alla fall iväg de papper vi ville idag. Nu får vi avvakta besked så vi vet vad nästa drag ska bli. Haha härligt när det äntligen börjar hända grejer.

Fick äntligen samtal från min x-svåger. Nu är 2 av mina glas skivor till köket klara. Den ena hade blivit felgjord så får vänta på den igen. Men,men gör inget,hämtar dom andra 2 nästa vecka så kan jag få den biten klar i alla fall.
Ska bli så nice. Skönt att ha vänner som fixar grejerna bra åt mig. Tack Örjan ;) . (fast jag tvivlar på att du läser detta,haha) Jag är bara så superglad över mitt fina kök, även om jag kanske inte ska bo i det i evigheter. Men bättre att det är fräscht och fint den dagen man ska sälja. (snart hoppas jag).

Oj klockan tickar, måste sova lite nu. Tillhör ju det folket som kräver mycket sömn. Mmmm natti då alla därute.

Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)