lördag 29 maj 2010

Kalas lördag.


Coola Viktoria hade experiment stund på kvällen. Snyggt älskling <3Lille Liam lånade Thommys Lissebergs öron. Såå gulligt.

Gött då var dagens kalasande överstökat. Det var jättetrevligt med massa folk och god mat. Tur det var i en hyrd festlokal för oj vad många vi var. Men inte konstigt kanske när bara vi kom med 9 stycken i samma familj,haha.


Imorse fick jag en rejäl sovmorgon. När Rolf smög upp för att åka och ta ut hästarna sa jag att jag skulle ligga kvar tills han kom tebax. Hmmm han väckte mig inte då han var tebax,jag sov så länge så jag vaknade och undrade vart han tagit vägen. Haha, då hade han varit hemma en hel timme och redan gett småkillarna frukost. Ja inte Liam då för han sov lika gott som jag. Härlig kille det som passar på att sova ut på helgen när man får.


Efter en stunds vaknande kom min älskling in och frågade om jag tänkte gå upp alls idag,haha. Frukosten var klar. Han vet ju att Amanda älskar gröt så det hade han också kokat. Han är underbar den mannen. Morgon pigg som få,men det kanske man blir efter många år som mjölkbonde. Jag hade gärna gått med upp och gått med till stallet tidigt om vi hade bott på en gård. Men släpa upp barn och packa bilen för att fara fram och tillbaka lockar inte mycket.


Längtar sååå till den dagen vi kan bo så. Så man kan vara i stallet och barnen kan komma dit och gå igen hur dom vill. Och självklart då inte autobahn mellan huset och stallet haha.A nu sitter vi här och softar i Flisby, Rolf och Emelie är i stallet. Han kör Chattanooga och Emelie mockar och putsar förmodligen på Fore Candy. Det är hennes ögonsten. Har sagt till henne att hon gärna får ha honom som ögonsten ,men att hon inte får förälska sig i honom. Man vet aldrig med varmbloden hur länge dom stannar. Funkar dom inte så är det ju Good Bye.
Härligt nu kom dom hem från stallet då blir det mys här resten av kvällen.
Hej svejs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)