söndag 30 maj 2010

Denna veckan slut.

Söndag kväll och ännu en vecka är slut. Hallåååååå kan någon stoppa tiden lite. Hinner ju inte med allt man vill hinna under våren. Snart sommar och våren försvann i ett nafs. Om vi nu kommer kunna kalla det för sommar. Det återstår att se.

Vi har i alla fall planerat lite inför semstern här idag. Blir några dagar i Norge med kidsen och tälta. Ska bli jättekul. Åker och vänder uppe på Trollstigen via Brummundahl så klart ;) Hoppas verkligen vi kommer iväg som vi tänkt.

Ja så mycket mer ska vi inte göra då än det som är planerat nu. Haha mycket pengar kommer det att gå åt. Jag och mina kids ska ju till Stockholm sista semesterveckan också. Hmmm har ett dollartecken i pannan bara av att tänka på det.

Mycket tankar som flyger fram och tillbaka här nu. Min mormor är dålig och hennes dagar lider mot sitt slut. Vi vet inte hur många dagar vi får ha henne kvar. Det kan vara en dag ,en vecka någon timma. Vi vet bara att där på andra sidan står redan morfar och hennes tvillingsyster och väntar på henne. Där får hon tillbaka dom kära som hon saknat så de sista åren. Av hennes ord att döma är dom redan runt om henne. Skönt att hon känner sig redo att lämna oss för änglavärlden.

Sedan har vi alla tankar om Rolfs och mina drömmar om framtiden. Vi rekar vidare på tisdag kväll. Väntar intressant samtal i början på veckan. Då vet vi var vi står. Man måste ju ha koll på mycket om allt ska klaffa i sista änden.

Nu börjar det sakta skymma över vår lilla byhåla. Får klara mig utan darlingen inatt. Och imorn jobbar jag natt. Buhuhu...
Efter det får jag sova på hans arm 2 nätter innan jag reser bort över helgen i jobbet. Även om jag kommer sakna dom här hemma så längtar jag faktiskt till Sommarsol nu. Ska bli skönt att gå ner till havet och bara sitta och lyssna på bruset från vattnet. Ska ta med regnponcho,så jag kan gå dit även om det regnar.

På fredag har jag min spa-stund bokad. Fotvård...såååå underbart skönt.

Japp, alltså snart dax att packa lilla väskan igen.

Tudilu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)