måndag 10 maj 2010

Woow vilken rivstart på veckan.

Alltså fy f..n vad grymt duktig jag varit idag. Först ett race på jobbet och allt vad det innebar.
Sedan virvlade jag hem , fortsatte fylla det sista skräpet i transporten.
Susade sedan till Nässjö soptipp. Tog rätt lång tid att tömma detta mega lass.

Haha kul o vara tjej sådana här dagar mer än andra. Var mycket folk o lämnade skräp men dom andra var gubbar och grabbar. Hehe vem fick hjälp av personal gubbarna tror ni ;)

A o vilken jä..a tur var inte det då. Haha inte mindre än 3 små söta möss hoppade runt i panik bland skräpet. Så idag har dom tagit stora klivet uti stora världen. Flyttat från mitt garage i Anneberg till boda soptipp. Vet inte vilket dom föredrog ;) Var nog ingen som missade min panik dans när jag såg mössen ,haha.

När jag ställt tillbaka transporten i stallet så for jag till Solberga. Där sprang jag in till Örjan , min x-svåger för att beställa glas skivorna till mitt kök. Så nu finns det hopp om att köket blir klart innan jul ,haha;) Alltid trevligt med en liten tjötstund.

Resten av dagen har gått åt till att fixa o dona vidare i garaget. Hmm tyckte jag kände mig iakttagen. Och mycket riktigt en mus kvar. Hämtade först en katt (Svartis) hon fattade nada och ville inte vara i garaget. Gick och väckte katt nr 2,(Sven-Oskar Fisen Jönsson) han gäspade stort och slängde sig i en hög på garage golvet för att fortsätta drömma.

Men när jag hämtade ( Svea) då blev det fart på stället. Men tyvärr har vi ännu ingen mus fångad. Jag gillrade en fälla innan vi gick in för dagen. Mitt lilla projekt blir kalasbra där ute ;)

Nu trötta och nöjda med dagen , nu ska här sovas.

Tudilu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)