tisdag 24 augusti 2010

God mat med tillhörande dryck..

Tänk vad nöjd man kan vara med god mat och gott att dricka. Ätit världens godaste grillbuffé. Nu päser vi på rummet och bara är. Så skönt!

Nedanför följer först några bilder av det vackra man ser på väg ner mot havet härifrån boendet. Bilderna är inte redigerade men ni får stå ut;)

Detta lilla rosa hus med gröna detaljer är en sagodröm. Så supergulligt.Därefter följer många trädgårdar med otroligt vacker grönska.Här har man slagit ihop hus med lillstuga genom ett inglasat uterum. Man ser havet rakt igenom. För mycket ljus jag vet,men aja ni ser lite iaf.


Havet var mäktigt idag, blåste järnet och dånade som ett stort ilsket monster. Men så avkopplande att bara sitta och lyssna på bruset och låta vinden rufsa runt i håret.


Måste tilläggas, det var många surfing-killar (gubbar) på havet idag i vågorna. Konstig lek,hmm. Denna karl? hade med sig 2 hundar. Det ni ser är att husse har våtdräkt, men även den lilla hunden har våtdräkt. Hallå??? ska hundjäveln med surfa?Underbart vacker himmel även om solen fick kämpa. Såg mjukt och skönt ut däruppe ;)