lördag 30 oktober 2010

Vi överlevde!

My God vad folk det var på köpcentret a6 idag. Det var verkligen inte min grej att knalla runt där med kidsen. Ska man gå bland mycket folk tycker jag det är enklast och skönast med bara vuxet sällskap. Helst stanna hemma,haha.

Men min barn är guld värda ,dom är bara bäst. Alla 3 skulle ha vinterskor. När vi närmar oss affären ser jag att det är smällfull därinne. Jag hinner tänka "jag vill inte" tusen gånger innan vi kom in där. Men läs och häpna. Efter bara 40 minuter var alla 3 nöjda och färdigprovade. Vet inte om dom handlat skor så smidigt någon gång tidigare,Det var alldeles underbart.

Sedan blev det en kortis in på Lindex, jag köpte en pincett. Det var la då tusan om jag inte ska hålla efter ögonbrynen nu när dom äntligen är fina igen.

Bort till Ikea för vi hade ju med oss 2 pojkar som ville leka i bollhavet. Medans grabbarna dök in där gick flickorna och jag en runda inne i butiken. Haha, rekord igen vi handlade för 30 kronor. 3 st 10-kronors fleecefiltar. Sedan satt vi med lite läsk en stund tills vi kunde hämta grabbarna och köra hemåt.
Emelie fick övningsköra dit och hem. Dock inte i Jönköping;)

Nu har pojkarna och jag landat för övernattning i Flisby. ÄNTLIGEN får jag sova bredvid min björn igen,efter 5 nätter utan pussar och.......

Så mys on alla sköningar.

2 kommentarer:

  1. Tak for din kommentar :-)
    Puah, ja indkøscentre kan være et mareridt.

    SvaraRadera
  2. ...och snarkningar? ;-) Vad härligt att du är nöjd, KRAM!

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)