fredag 5 november 2010

Äntligen kväll.

Dagen började med en rivstart. Körde från jobbet tidigare än vanligt för att hinna till min inbokade tid på bilbesiktningen.
Nu har det verkligen gått utför med besiktningarna. Nu hjälper det inte att sminka sig och ta på kort kjol längre. Faan det var en tjej som tog hand om min bil.
Vad är nu detta ? Kan det inte få finnas några ställen kvar där man kan få blinka sig igenom proceduren,haha.

Aja hur som hur så var hon på de godas sida. Bilen gick såklart igenom;)

Hem och följa med älsklingen en stund i stallet. Dagen kom och dagen gick. Nu sitter jag superfräsch och taggad inför kvällens dans. dock bara i badrock ännu;)

Sä här ser min äldsta dotter (höger) och hennes kompis ut för stunden. Dom provar sina nya dräkter inför morgondagens party. My God,ska man inte vara spöke på Halloween fest? Har jag fattat fel? Är det sexparty dom ska ha?
 Nåväl  Nu ska jag strax föna och platta håret och sedan lägga på en lagom makeup. Ingen idee att klena på massa när svetten ska lacka. Men först kolla Atg Live hur det går för Kent Knutsson på Örebro nu. Han startar en häst vi hade i vårt stall innan. Kul;) Har spelat på han . Håll tummarna.

Sedan fullt ös medvetslös med bugg natten lång.
Ses imorn.

3 kommentarer:

  1. Det har jag aldrig tänkt på, kvinnliga besiktare, neeej....!! :-D Varför håller folk/ungar på och halloweenar nu, det var ju halloween i söndags!! Kvällskram! :-)

    SvaraRadera
  2. Hej i arla morgonstund! Hoppas ni hade en kanonkväll! Ha en skön lördag! Kram Iréne

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du buggade bort hela natten tillsammans med din älskling :)

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)