onsdag 15 december 2010

Fler sådana här dagar tack.

Hel ledig dag med älsklingen. Ja tack gärna fler.
Upp och få iväg Pontus till skolan. Sedan stallgöra, 3 hungriga pållar som hälsar oss välkomna med smågnäggande. 1 av higstarna reser sig sakta och muttrar att han gärna sovit en stund till, Hehe sådan matte sådan häst;)

Nu har jag slitit mitt hår en bra stund för att få ut fina blad med varje månads budget, för nästa år. Alltså det här med att få till linjerna och rutorna i exell där just jag vill ha dom är inte min grej. Jag pysslar för lite med sådant shit.

Men nu är dom klara 12 fina blad där faktura mottagarna står på fina rader och ruta för summan fint så fint. Inte för att jag tycker det är roligt att betala räkningarna men för att man ska. Ett fält för inkommande dollars,ett fält för Summering och ett fält för budgetplan.

Nu ska det bara fyllas i summor med blyerts så man har ett ca-hum. Sedan byter jag till bläck allteftersom jag får räkningarna i lådan. På det viset kan jag ha koll på hela året plus minus några fakturor som kommer till och försvinner. Och sedan man fick en digital elmätare kan man ju förutse på ett ca vad elräkningarna kommer hamna på också om man har koll och räknar ut ett snitt. Gött !!! Jopp sån är jag, vill sova gott och slippa grubbla över räkningar. Full koll är min melodi;)
Ni undrar nog varför jag inte har kvar allt i datorn men jag är blond. Jag vill ha det på papper och pilla vidare med penna och suddigum;)

Nu duscha sedan ... och efter det lite mer dusch.
Och ikväll åker vi på först en föreläsning som sedan följs utav ett förhoppningsvis mumsigt Julbord.

Så ser denna dagen ut hur ser din dag ut?

1 kommentar:

  1. Min dag idag, torsdag, blev inte riktigt som jag tänkt :(
    Bytte ut tomten och jullunch tillsammans med barnen på jobb mot en febrig lillprins här hemma :(

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)