söndag 19 december 2010

Romantisk middag med Fönsterbord och Havsutsikt.

Fredagen blev så perfekt som jag ville. Älsklingen och jag hade en heldag med mys och julklapps-shopping. Först lågpris affären Olssons i Huskvarna där vi hittade lite av varje. Sedan startade vi på A6 med Kaffe och Bakelse rågbulle.
Var sååå nöjd med allt jag hittade till mina barn. Dom vill ju helst både ha kakan kvar och äta den. - Vad önskar ni er?
- Presentkort och paket!  Hmm ska man ha presentkort så blir det inte massor av paket.  Men jag fick ihop det superbra.
Lunchen blev som ni ser på bilden Fönsterbord med havsutsikt. Romantisk värre på Ikea. Visst kan man ha en romantisk middag på just Ikea. Är ju sällskapet som gör hela grejen;) Och ser ni det böljande havet utanför? Ett hav av bilar;)


Fredagskvällen följde med mys i soffan och bara njut. Fisen rycktes med och njöt för fullt.


Lördag blev det sovmorgon till kl 10 ,älsklingen gick dock upp lite tidigare för hästarna skulle släppas ut.
Sedan slappa framför tv,n med frukost. Kl 12 började jag sedan jobba. Ni ser att jag hade en tung arbetsdag. Eller kanske jag som blev tung;)
Lördag kväll massa tända ljus igen och Tv-mys. Sååå skönt!
Idag Söndag blev det åter sovmorgon och frukost mys vid Tv,n.
Nu är jag tillbaks på jobbet. Långpass idag ,men så spännande. Senare ikväll ska vi åka på julkonsert med Sanna Nielsen,Sonya Alden och Sherley Clamp i Jönköping. Ska bli underbart att njuta av dessa sköna röster och förhoppningsvis infinner sig den där härliga julstämningen. Hemma har jag granen på plats,den ska barnen klä tillsammans ikväll medans jag är på konserten.

Pst... hittade alla julklappar;) Gött!


2 kommentarer:

  1. Klart att man kan äta en romantisk middag på IKEA:)) Du frågade om temperaturen i sticklingsrummet på min blogg, vi har ca + 17 grader där och LED-lampa så det är "dagsljus" 16 timmar per dygn:) Har du tillgång till ett stall är det ju perfekt:)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har!
    Det är som du skriver, är sällskapet rätt så spelar det inte direkt roll vart man befinner sig!
    Kram Maria

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)