tisdag 5 april 2011

Elskling.se

Är en bra sida. Men idag var det inga roliga siffror dom hade att visa där. Jag har valt ett nytt alternativ på elleverans idag då mitt nuvarande avtal löper ut sista maj. Jag kunde haft is i magen och väntat på prislistorna som kommer ut 1 maj . Men av sakkunniga att dömma kommer inte priserna sjunka utan snarare stiga. Så nu är det gjort. Nytt avtal är fixat. Bara att bita ihop och inse att ett nytt utsugande trevligt år är att vänta.
Det bästa hade ju varit om jag bygger en cykel som jag och barnen kunde turats om att trampa fram el på. Jag kan ju bygga om motions cykeln som står i Tv-rummet och samlar damm. Då hade vi förenat nytta med ännu mera nytta.

Bara att räkna fram ett snitt nu per månad och printa in i den privata budgeten.

That´s life!

3 kommentarer:

 1. Tack snälla ....
  Har med Ann-Louise "Efter behag" också .Vi kan väl höras närmre om du fixar barnvakt och om vi inte måste åka hem tidigt som det lutar åt. Det är ju onödigt att åka i flera bilar om vi ska åt samma håll. Vi bor strax söder om "storstaden ".
  Nu ska jag spana in din fina blogg.
  Hörs igen och ses förhoppningsvis i maj.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Här kör vi med rörlig el, tufgft under vintern men ändå tro jag att det lönar sig i längden, hoppas du haft en bra dag, kram

  SvaraRadera
 3. Yes Bittan vi hörs närmre och hoppas verkligen vi ses;)
  Oj,oj Viola skulle jag inte våga när jag är ensam att få det betalt också. Måste vara säker på vart det hamnar.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)