fredag 19 februari 2010

Morrn.morrn . Ja du Helene den dagen jag vaknar pigg infaller nog aldrig.Haha. Finns det något bättre än att snoza länge. Och visst har jag det bra nu ett tag när amanda ska diska av sin mobilräkning. Hihi lilla loppan, hon kan smsa hon. Men så är det här i livet smakar det så kostar det.
Blev i alla fall väckt 04.20 av härliga pussar. då var min älskling på väg till jobbet. Han stannar alltid för morgonpuss när han kör förbi efter att ha släppt ut hästarna. Ja ni läste rätt 04.20 har han redan hunnit ta ut hästarna, stackarn hans väckar klocka ringer 03.15. När jag fått dom pussarna får jag somna om medans han kör mot sitt jobb i skogen. Han kör en stor skogsmaskin, John Deer heter den visst;)

Låg och drog mig till klockan var 06.30, då var det nu eller aldrig som gällde. Tittar ut och ser att det fallit ca 10 cm snö över natten. Men är ju fortfarande bara februari så vad gör det.Jag gillar vinter och snö samtidigt som jag är världens soldyrkare på sommaren. Var årstid har sin charm. Pontus hoppade upp när jag väckte honom,han är aldrig svår på mornarna.
Ute möttes vi av fågelsång så ljuvlig. Verkar som fåglarna ändå vet att snart kommer våren för dom sjunger så glädjefyllt. Man fylls av lycka och inser att man har ett underbart liv;)
Nu ska jag mumsa lite frukost och dricka mitt morgonkaffe här på jobbet.
Ha en bra dag alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)