fredag 19 februari 2010

Torsdag kväll.

Jättetrött mamma ikväll.
Har inget ansträngande arbete men blir trött ändå. Har varit ett par timmar i Jönköping i jobbet idag också. Så även igår.
Trivs verkligen där jag jobbar nu, ingen dag är den andra likt. Väldigt aktiv brukare ,det är kul.

Ikväll är det tyst i stugan,hör bara Pontus som ligger o snarkar. Han somnade i soffan vid tvn efter att vi ätit. så nu har jag burit in honom i hans säng ;)
Han har åkt skidor på fritids idag ,så inte undra på att han var trött. Amanda sover hos en kompis inatt och Emelie sover över på Pinnen, där var något övernattnings tjosan ordnat. Bra ställe för tonåringarna att hänga på. Drog fritt och ordning o reda. Amanda hade diskat innan hon gick idag. Skönt att inte ha massa disk direkt när man kommer hem.

Har hunnit planera nästa veckas mat, krävs ju lite planering när man ska följa maten på viktklubb.
Är ju en hel del som ska handlas hem. För har man inte grejerna hemma när det är matdax vet man ju hur det slutar. Då lagar man något snabbt o smidigt, som oftast även då är onyttigt.

Åkte förbi Liam och hans mamma efter jobbet. Där hämtade jag hans klädväska och bilstol. Så efter jobbet imorn är det smidigt att hämta honom på dagis, därefter Pontus på fritids. Sedan blir det till att susa till staden och handla. Tyvärr blir det handling i Nässjö imorn eftersom jag ska hämta Emelie också. Gillar inte Nässjö vill hellre handla i Eksjö.

Suttit en stund med månadens roliga räknings hög. Så nu är dom in knapprade i datorn för betalning allt eftersom.

Ute är det ca - 3 grader nu och blåsigt. Det snöar ganska rikligt ,fina,fina flingor. Får se om man hittar ut imorgon. Skönt att man inte har långt till jobbet.

Dagens citat ur ord från kloka barn:
Jag tycker att sagor är fina,för då sitter mamma still en liten stund.
Line-Marie 8 år

1 kommentar:

  1. Skönt att slippa diska på ett tag nu... ;-) Hoppas du är piggare idag!! Kram Helene

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)