måndag 22 februari 2010

Skön Söndag.

Kul med välsorterad matkällare;)


Som sagt skönt att sova lite längre, härlig skön morgon med god frukost och det perfekta sällskapet. Två styck kramgoa pojkar och en underbar man. Flickorna är ju aldrig uppe och äter med oss på helgerna. Och jag tvingar inte upp dom,jag sov också länge på lediga dagar när jag var i den åldern. Det blir alvar tids nog ändå, dom får passa på att njuta av ungdomen medans den varar.

Efter frukosten diskade jag undan och satte fart med att laga massa mat inför veckan som kommer. Har långa jobbdagar hela veckan om allt blir som det är tänkt. Man kan aldrig veta med vädret som råder. Det blev alltså stekta Hamburgare,Het chilligryta, Vegetarisk gryta och Grön ugnspannkaka lagat idag. Bara att lasta in all färdig mat i frysen. Och medans jag fejade i köket tog Rolf tag i snöskottning och bar in ved och fick fyr i pannan. Skönt med en karl som gör saker utan att man ber om det;)

Senare på dagen for Rolf till stallet och tränade hästarna, hemma var det öppet hus,haha. Emelie hade kompisar på besök och Amanda hade killen på besök. Jag tycker det är roligt när dom tar hit kompisar och skönt för då vet jag vad som händer. Bertil dök upp och hämtade hem Liam, han var en liten febrig kille idag. Men lika snäll ändå. Han och Pontus har så roligt, dom leker jättebra ihop och Pontus är så duktig och omhändertagande. Men ibland får vi arrangera så Pontus får vara lite för sig själv, han ska ju inte känna tvång att hålla Liam sysselsatt,och det funkar jättebra.

Blev lite tv-soffa på kvällen och skidor såklart. Har man en Norrman i huset så kan man ju inte titta på annat än skidor och OS,hihi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)