måndag 26 april 2010

Mindfulnes.

Nu hemkommen efter en återträff med kursarna från Mindfulnes- kursen.
Kul att höra hur alla jobbar vidare. Jag gör det absolut,men man får påminna sig själv ofta ;)


Väl hemma så blev jag sååååå glad. Rolf var på plats för dagens puss o kram (särbo vecka nu). Och han och Amanda hade installerat diskmaskinen. Jippppiiiiiii faan vad gött. Slut med en köksbänk som ständigt har någon form av smutsig disk.
Är ju bara rendiskat typ 5 minuter innan det byggs på ny hög. Men nu slipper man se skiten om alla sätter det på sin plats i maskinen direkt. Så nu ska här nötas in maskin diciplin.


Dagens negativa fundering. När ska vissa vuxna börja bete sig psykologiskt vuxet. Kräva att ett barn ska ändra på sig när inte förändringarna sedan iakttas. Bara att inse att den vuxna personen har en del att jobba med helt klart. Söka hjälp kanske är en lösning? Synd bara att de som vill träffas blir lidandes. Visar man sin man kärlek genom att neka denne att träffa sina barn? Det kallar jag inte att visa honom respekt. Och han är värd all respekt efter allt han gått igenom. Helt plötsligt förstår jag och unnar honom de blunders han gjort. Inte konstigt med ett sådant bemötande. Han är värd så mycket mer.

Du skall älska din nästa så som du älskar dig själv. Tyvärr har en del bara kärlek så det räcker till dom själva,men så blir dom också väldigt ensamma i slutet.

Poff ...nu är det negativa shittet borta, Andas in andas ut, här och nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)