torsdag 22 april 2010

Solig afton i april.


Nu sitter Pontus och jag vid tv,n och slöar. Det är dock inte Pontus på bilden ,haha. Det är Amandas ena katt Svartis. Ätandet är avklarat och älsklingen har åkt till stallet. Tråkigt att bara låna honom en timme typ för denna dagen. Men hinner inte åka med till stallet eftersom jag ska åka och jobba snart. Och jaa haha där hade vi ju inte setts säskilt mycket heller . Om det fanns något som hette förlovad singel hade det stämt på mig.
Mmm känner mig exakt så gnällig idag som jag låter. Vissa dagar är uppåt vissa neråt. Idag åt nerhållet. Grunnat för mycket på kommande utgifter kanske. Alla räkningar som ska iväg, bilruta som ska lagas (mindre kul att betala andras fadäser, men inte hört något annat så är nog så det ska vara) , hjullager ska lagas på bilen, bromsrör fixas rost på. Spara pengar till önskad semester. Som det ser ut nu så känns det som jag och mina troll får hålla oss på hemmaplan. Hade ju en önskan att kunna åka med Rolf och hans barn till Norge ,men dom får nog åka själva. Kanske det som är meningen. Jag tror ju på ödet och att det finns en mening med allt som händer. Så ödet får bestämma hur sommaren ska se ut. Ska sätta mig på jobbet ikväll och se över läget innan jag kastar in handduken.
Är ju aldrig på minus i alla fall. Det känns tryggt. Och klart det tagit på sparhögen lite nu när jag fixat i köket,men det var verkligen behov av ett ansiktslyft där. Så jätte ofräscht, och tapeter som var på väg ner av sig själva. Som i mitt förra hus,köket talade om för oss att det var dax att bytas ut . När luckorna ramlar ner då man ska öppna dom,haha. Risk att få dom i huvudet ;) Men då renoverade vi kök som kostade ca 120 000 kr, nu kommer det handla om ca 13 000. Lite skillnad ändå.
'
Emelie har en kompis här,väldigt trevlig kille som kommer in till tv,n och hälsar ,tar i hand och småpratar. Det gillar vi här. Social kompetens ;)
Nu tittar vi som sagt på tv, barnprogram. Väldigt lärorikt idag,haha. Handlar om Tordyveln Tore som ska lämna sitt ko-mocks hem och ge sig ut i världen. Han stöter på läskiga myror som vill dra i honom. Han tar upp några liftare som åker med under magen, urk små fästingar. På kvällen flyger han till en ny ko-mocka som han kan sova i. Han längtar till den dagen han hittar en fru. Jaaa härliga barnprogram ,haha. Bra när det inte bara är skräp program utan också lärorika program.
Tror jag ska ta tag i lite mer pappersjobb innan jag drar till jobbet.
Av barn och dårar får man höra sanningen.
Och det stämmer kan jag inflika. Idag när jag bytt om för stads besöket sa Liam - ska du vaja tant idag mamma-fia?
Jag hade kjol på mig,haha. Sant ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)